Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těchonín ztratil nadějné vedení proti Mistrovicím.


Branky


0

Souboj prvního s jedenáctým, , měl být jednoznačnou záležitostí. Zprvu tomu vše nasvědčovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těchonín začátek zvládl.

Těchonín chtěl doma potvrdit roli favorita a získat důležité tři body v boji o podzimního lídra soutěže. Mistrovice přijeli s dosti obměňenou sestavou, poslední výsledky přiměli trenéra ke značnému zásahu do sestavy. Domácí začali zostra a obránce Jakub Dostálek si v 5. minutě udělal s hostujících obránců tréninkové kužely a jeho krásný slalom skončil až v síti 1:0. Mistrovicím chvíli trvalo, než se nová sestava dostala do rytmu.

Domácí dokázali v 25. minutě, že jejich standartní situace mají vysokou úroveň. Rohový kop zakončuje přesně Dostálek Pavel 2:0. Vedení domácích působilo pozitivně na hosty, což se projevilo na zlepšené hře a vyrovnání hry. Hra se přelévala a Mistrovice, byli i lepším týmem. Gólovou radost jim ale nedovolil domácí brankář Michal Hynek. Mistrovicím se hra, kterou produkovali ve druhé časti první půle musela zamlouvat a byl to dobrý vklad do části druhé.

Mistrovice dokázali otočit a málo chybělo ke třem bodům.

Těchonín nastoupil do druhé půle vlažně a byli to hosté, kteří domácí hned ve 47. minutě potrestali. Michal Jansa přesně zakončuje akci, která byla zaslouženým vyústěním zlepšené hry Mistrovic 2:1. To hosty ještě více vyhecovalo a domácím začali hodně zatápět. Opět se trefuje Michal Jansa a během chvíle domácí přicházejí o dvoubrankvý náskok. Těchonín přestal bojovat a Mistrovice v tuto chvíli byli živější.

Mistrovice se snažili neustále zaměstnávat domácího brankáře a dařilo se jim to. V 58. minutě se opřel do míče Vojtěch Kovář a jeho střelu brankář domácích jen vyráží, a Milan Matějka dokonává obrat během jedenácti minut 2:3. Ze šoku se Těchonín jen stěží dostával a Mistrovice byli v laufu. Hra nahoru, dolu pokračovala a s přibývajícím časem se domácí tlačili i s vědomím rizika ve více lidech dopředu. Přibrzdila je situace v 79. minutě, kdy domácí Jakub Dostálek po druhé žluté musí ze hřiště. Ale i v deseti se Těchonín dočkal a v 87. minutě Roman Špaček vyrovnává na 3:3. Penalty jsou tady.

Mistrovice úspěšnější.

Domácí jednou netrefují branku a druhou penaltu chytá brankář hostí Růžička a ve čtvrté sérii za hosty trefuje Vojtěch Kovář a bod navíc berou Mistrovice.



Ohlasy k zápasu


Těchonín
Roman Filip-trenér: Bohužel z naši strany špatnej zápas. Vedeme 2:0 a svým nedůrazem necháme soupeře otočit zápas. Nikdo se neporazí sám.

Mistrovice
Vojtěch Kovář- hráč: S omlazenou sestavou jsme se snažili napadat a hrát aktivně a myslím, že jsme si za předvedenou hru body zasloužili.



Sestavy


Těchonín
M. Hynek [-] - M. Uhlíř [-] , R. Špaček [-] , T. Kabourek [-] , D. Jironč [-] (57. P. Kmošek [-] ) , J. Dostálek [-] , J. Makar [-] (65. L. Majvald [-] ) , D. Jandejsek [-] , P. Dostálek [-] , D. Roček [-] , M. Šponar [-] (57. R. Kroczak [-] )

Mistrovice
L. Růžička [-] - M. Dostál [-] , R. Krejčí [-] , J. Baláš [-] (31. P. Vencl [-] ) , J. Stejskal [-] - M. Peřina [-] , M. Jansa [-] , V. Kovář [-] , D. Moravec [-] (46. M. Matějka [-] ) - M. Matějka [-] (56. Z. Škorpil [-] ) , D. Novotný [-]

ŽK: 47. J. Dostálek , 48. J. Makar , 74. P. Dostálek - 26. M. Jansa , 37. J. Stejskal . ČK: 79. J. Dostálek .
Místo: Těchonín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: LUKES Jan - ZUZÍK Oldřich, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.