Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kerhartice přestříleli Brandýs nad Orlicí.


0

Favorit byl na straně hostujícího týmu, ale jak je vidno po přestřelce bylo vše jinak. Diváci si přišli na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hokejový výsledek pro Kerhartice.

Kerhartice začali zápas s Brandýsem dobře a hned v 8. minutě se po ztrátě míče hostí dostali do protiútoku a centr ze strany uklidil do sítě Martin Brodský 1:0. Domácí se z vedení neradovali dlouho, v 10. minutě nedokázali odkopnout balón z vlastního pokutového uzemí abylo vyrovnáno, střelcem branky byl Hruša Jan 1:1. Brandýs předvedl co je zdobí, rychlá kombinace na jeden dotyk a hosté vedou. Střelcem branky je Matoušek Petr 1:2.

Hosté z Brandýsa byli fotbalovější, ale domácí se po inkasované brance opět trefili. V 25. minutě se nemýlil Robin Štantejský 2:2. A dvě minuty na to se opět Kerhartice ujímají vedení, divoký první poločas pokračuje. Střelcem branky je Skalický Jiří 3:2. Žádné extra vypracované akce domácích, ale vedení je důležitější. Brandýs se snažil svou kombinační hrou domácí zatlačit, ale opět inkasuje z brejku Matěj Hanus zvyšuje na 4:2. Hostům se do konce první půle podaří snížit na 4:3, autorem branky je Hanzl Jaroslav. Poločas končí, pěkná podívaná.

Brandýs nedokázal se zápasem nic udělat.

Do druhé půle vstoupili domácí s jasným cílem, hrát z dobře organizované obrany a podnikat rychlé smrtící brejky. Kerhartice podruhé v sezóně měli na postu brankáře, hráče z pole a tak jim nezbývalo než se snažit, aby co nejmíň střel prošlo na bránu. Po divokém průběhu první půle přišlo v druhém dějství uklidnění. Kerhartice se nikam nehnali a Brandýs se snažil, ale jeho koncovka byla velmi nepřesná. Kombinacím Brandýsa chyběla jen finální přihrávka a té se jim nedostávalo po celý druhý poločas. 

Domácí byli trpělivý a čím víc se chýlil konec utkání, tak měli více prostoru na brejky s kterými si věděli rady hlavně Skalický a Ráb. Brandýs překvapivě nenašel odpoveď na domácí výbornou obranu, a tak přišel pojišťovací gól z nohy Skalického na konečných 5:3. Pro mnohé překvapivý výsledek a pro Kerhartice zlaté tři body. V boji o střed tabulky domácí dnes udělali velký krok k tomu, aby zima byla v jejich podání byla klidnější.



Ohlasy k zápasu


Kerhartice
PetrTeplý-trenér: Nastoupili jsme na postu brankáře s hráčem z pole a tak jsme se chtěli hlavně soustředit na obrannou fázi. Což nám ale v první půli nevyšlo, i tak jsme ji vyhráli po divokém průběhu. Druhá půle už byla lepší a tak jsme rádi za tři body.




Sestavy


Kerhartice
D. Rössler [-] - M. Brodský [-] - J. Skalický [-] , R. Štantejský [-] , J. Beneš [-] , M. Ráb [-] , T. Janota [-] , D. Martinec [-] , T. Fišar [-] , O. Hrdina [-] , M. Hanus [-]

Brandýs nad Orlicí
F. Zvalený [-] - D. Sloupenský [-] , T. Šilar [-] , J. Janoušek [-] - P. Matoušek [-] , P. Kochanek [-] , J. Hruša [-] , J. Hanzl [-] , M. Šroler [-] , J. Špinler [-] - V. Horáček [-]

ŽK: 87. V. Procházka - 36. V. Horáček .
Místo: Kerhartice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FIEDLER Radek - HEJL Jan, KOLÁŘ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.