M. Bednář 44. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dobrouč vyloupila Červenou Vodu.


Branky


0

Souboj týmů sliboval zajímavou podívanou, na to jaké bylo počasí si na stadion našlo cestu dost diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Dobrouč trestala chyby domácích.

Domácí nastoupili v dosti pozměněné sestavě. Důvodem absencí je množství hráčů zraněných a to dlouhodobě. Což hostům dávalo šanci se poprat o dobrý výsledek, a to i přesto, že i o ni nebyli v nejsilnějším složení. Chyběl hlavně kanonýr Marek Švercl.

Domácím trvalo déle než se sehráli a toho využili hosté již v 5. minutě. Trefuje se Ryšavý Jan, 0:1. Branka padla po chybě ve středu pole, kdy domácí ztratili míč a hostující hráč předkopl balón a domácí obránce situaci podcenil, myslel si, že míč skončí v autu. Ale mýlil se. Když prvně jmenovaný se trefuje a trestá domácí nedůslednost. Červená Voda se snažila, ale jejich souhra v první půli nebyla na to aby ohrožovala branku hostí.

Ve 22. minutě vyrábí další minelu domácí obránce a doslova namaže hostujícímu útočníkovi. Jindřich Matějíček šancí nepohrdne a zvyšuje vedení hostů na 2:0. Hosté své vedení v pohodě hlídají a na domácích je deka znatelná.  Nedaří se jim dostat se k ohrožení soupeřovi branky a centry, které létají do vápna hostí zkušeně a v pohodě likviduje hostující brankář Skalický Petr.

Ten je jedním z hlavních aktérů situace na konci poločase, kdy ve 43. minutě podráždí v pokutovém území domácího útočníka a penalta je na světě. Bednář Miroslav jako exekutor nezklame a snižuje na 1:2. Poločas končí.

Hosté se vedení pojistili

Domácí nastoupili do druhého poločasu s odhodláním výsledek otočit. Na to jsou doma specialisti. Vrhli se na dobývání hostující branky, ale absence několika útočníků byla v koncovce znát. Hosté z Dobrouče hráli chytře a vedení 1:2 si zkušeně hlídali a nepouštěli domácí do 100% šancí. 

Červená Voda se snažila centrovanými míči ze stran ohrožovat Skalického v brance hostí , ale ten svým výkonem Dobrouč držel ve vedení. V těchto momentech utkání se nehrál nijak zvlášť pohledný fotbal a byl to spíše boj, než souvislejší fotbalové akce. Zápas se pomalu chýlil ke konci a na domácích  začala být znát nervozita, že se nedokáží prosadit, a tak otvírali čím dál víc zadní vrátka. To byla voda na mlýn hostujících hráčů a ti podnikali rychlé brejky. Po jednom z nich došlo k faulu a hostující hráč zahrával  trestný kop, který hlavou uklízí do sítě Švec Marek, 1:3. 

Prosazuje se i přesto, že ve vápně domácích měli hosté jen dva hráče a domácí pět fotbalistů, tato situace koresponduje s průběhem celého utkání a tak Dolní Dobrouč veze z Červené Vody tři body, které ji aspoň do neděle posunují na třetí příčku.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008 B
Habarta- trenér: Od nás dnes tragický výkon, chybí hodně hráčů. První půle dva góly si dáme sami a pak se těžko hraje, druhý poločas lepší, ale brankář jim zachytal dobře.




Sestavy


FC Jiskra 2008 B
T. Šnevajs [-] - P. Stašák [-] - M. Bednář [-] - Š. Votoupal [-] , M. Malý [-] (69. M. Hnátnický [-] ) - M. Ježek [-] (55. J. Kopecký [-] ) , M. Hoško [-] , Z. Kolbe [-] (57. J. Opravil [-] ) , F. Vágner [-] , K. Uhliř [-] (84. L. Kos [-] ) , M. Maleček [-]

Dolní Dobrouč
P. Skalický [-] - T. Matějíček [-] , V. Kubíček [-] , S. Novák [-] , J. Matějíček [-] , M. Švec [-] , L. Brabec [-] , J. Ryšavý [-] , J. Řehák [-] , K. Falta [-] , P. Novák [-]

ŽK: 33. Z. Kolbe - 43. P. Skalický , 45. T. Matějíček .
Místo: Červená Voda. Počet diváků: 150. Rozhodčí: SERBOUSEK Petr - FRIML Jakub, STOLÍN Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.