Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další debakl pro Pardubičky


Branky


0

Výsledkově hledající se mladý tým Pardubiček, zajížděl v 6.kole na hřiště Starého Hradiště, kde naopak působí hodně zkušených hráčů.Více o průběhu utkání najdete v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suplující brankář Pardubiček v těžké roli

Trenér domácích Petr Mára nemohl do utkání nasadit jednu z tradičních opor Vladislava Teplého, jehož vyřadilo ze hry zranění.Oslabení hostů bylo ještě větší, protože Pardubičky neměli v sestavě pro utkání žádného brankáře, na této pozici zaskakoval Marek Tuťálek.

Podle výsledku toto utkání vypadá jako jednoznačná záležitost Starého Hradiště, ale dobrý fotbal předváděli i mladí hráči Pardubiček, kteří doplatili především na absenci klasického brankáře a neproměňování šancí.

Gólový účet zápasu otevřel Petr Lexman, navzdory nevelkému vzrůstu se domácí kapitán prosadil hlavou, asistenci si připsal Petr Shejbal - 1:0.O pět minut později utekl Tomáš Komárek a prostřelil brankáře - 2:0.Ve 37.minutě centroval Lexman a Roman Sluťak přehlavičkoval Tuťálka - 3:0. Tímto výsledkem první poločas skončil.

Ve druhém poločase skórovali opět pouze domácí

Kruté skóre pro Pardubičky ve druhé půli ještě narostlo, když domáci dokázali přidat další čtyři branky.

V 60.minutě opět utekl rychlík T.Komárek a svou druhou branku v utkání zvýšil na 4:0.Poté se prosadil kanonýr Shejbal také střelecky, když z trestného kopu, cca 27 metrů od branky, trefil levou šibenici, brankář Tuťálek neměl nárok a na povedenou střelu vůbec nereagoval - 5:0. Sólová akce Martina Voříška v 72.minutě skončila brankou na 6:0.Poslední slovo si vzal opět Petr Shejbal, který dorazil do branky odražený míč - 7:0.

Závěrem je ještě potřeba ocenit hlavního rozhodčího Školouta, jehož výborný výkon si pochvalovaly oba tábory.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára (trenér St.Hradiště): Pardubičky hráli velmi dobře kombinačně, ale neproměnili 2-3 vyložené šance.Chtěl bych pochválit brankáře Bílka a záporně bych ohodnotil chování některých našich hráčů.

SK Pardubičky B
Libor Blažek (vedoucí SK Pardubičky B): Utkání se těžko komentuje.Naši hráči se snažili, hráli jsme fotbal, ale bohužel jsme dělali zásadní chyby v obraně.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - V. Kurstein [-] (46. S. Novotný [-] ) , M. Voříšek [-] , B. Svoboda [-] - T. Komárek [-] , F. Komárek [-] , R. Sluťak [-] , P. Lexman [-] (46. P. Mára [-] ) , L. Podroužek [-] - R. Šmíd [-] , P. Shejbal [-]

SK Pardubičky B
M. Tuťálek [-] - P. Pech [-] , Z. Brus [-] , T. Jonáš [-] , T. Maršíček [-] - I. Seemann [-] , L. Kořínek [-] (49. M. Kantor [-] ) , O. Zelenda [-] , M. Němec [-] (62. M. Vothe [-] ) - K. Duha [-] (46. F. Nekovařík [-] ) , M. Boháček [-]

ŽK: 67. Z. Brus .
Hráči zápasu: J. Bílek - I. Seemann .
Místo: Staré Hradiště - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Školout František - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.