0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 13:30

6.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice vezou 3 body z Máteřova


Branky


0

Starý Máteřov přivítal na svém hřišti soupeře, který se po úvodních nezdarech zvedá.Hosté do tohoto utkání nasadili dvě nové tváře.Jak zápas probíhal a jak se vedlo posilám, se dozvíte v následujícím článku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaná, ale góly dávali pouze hosté

Sezemice nastoupily s dvěma nováčky v základní sestavě.Jak mladý Adam Tomášek, tak Stanislav Kalhous, který přišel na hostování z Rosic (resp.AFK SKP), přispěli velice kvalitním výkonem ke třem bodům.
Zápas začal několika šancemi Máteřova.Domácí byli v prvních 15.minutách hry nebezpečnější a snažili se vstřelit důležitý první gól.
To se však povedlo Sezemickým,když se ve skrumáži v malém vápně nejlépe zoorientoval Filip Knižek, dostal se k míči jako první a prostřelil vše, co stálo v cestě - 0:1.

5 minut před koncem prvního poločasu byl Milan Uhlíř sestřelen brankářem Buňkou a sudí nařídil penaltu.Té se ujal kapitán Tomáš Holeček st., svou penaltu namířil k pravé tyči, což Jan Buňka sice správně vyhodnotil, ale míč zastavit nedokázal - 0:2.

Do poločasu se pak skóre neměnilo, i když šance si vytvořily oba týmy. 

Sezemice si náskok pohlídaly

Druhý poločas byl z obou stran bojovný s náznaky šancí.Sezemice hlídali výsledek, ale do hry se dostával Máteřov, který zvýšil svoji aktivitu.
Hosté dramatickou koncovku odmítli a v 83.minutě definitivně zlomili svého soupeře.Po ztrátě domácích se na půlce k míči dostal Vlastimil Báča, zavezl ho na hranici vápna, kde zpětnou nahrávkou našel T.Holečka st., ten posunul na svého syna Tomáše Holečka mladšího, který svou přirávkou před prázdnou branku našel Báču, pro něhož nebyl problém zvýšit na konečných 0:3. Poté se již více nestalo.

Sezemice si tak odvezly z Máteřova všechny body a pokračují ve zlepšených výkonech.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča (hráč Sezemic): Utkání bylo ze začátku docela divoké, ale po cca patnácti minutách jsme si začali zvykat a hráli jsme každý za každého.Především jsme rádi, že jsme potvrdili tři body z minulého zápasu.Dobře nám do sestavy zapadly nové posily.

Autor: L. N.


Sestavy


SK Starý Mateřov B
J. Buňka [-] - V. Procházka [-] (56. T. Fenyk [-] ) , J. Škrha [-] , M. Hloušek [-] , R. Tomiška [-] , M. Mach [-] - P. Žďárský [-] (80. J. Mzyk [-] ) , D. Jonáš [-] , P. Ročnák [-] , J. Mzyk [-] - P. Holešovský [-] (54. P. Kalous [-] )

TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - V. Tláskal [-] , R. Plecháček [-] , V. Báča [-] , J. Skutil [-] - F. Knížek [-] , T. Holeček st. [-] , S. Kalhous [-] , M. Uhlíř [-] (46. R. Skutil [-] ) - A. Tomášek [-] , J. Brychta [-] (46. T. Holeček ml. [-] )

ŽK: 65. T. Holeček ml. .
Hráči zápasu: T. Holeček st. .
Místo: Starý Máteřov - tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mencl Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.