Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké vítězství Opatovic v Sezemicích


Branky


0

Sezemické béčko, které šlo po ůvodních nezdarech výsledkově i herně nahoru, hostilo na svém hřišti celek Opatovic B.Průběh utkání Vám přiblížíme v tomto článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sezemice se snažily, ale dvakrát inkasovaly

Sezemice, namlsané po dvou posledních vyhraných kolech, přivítaly tým Opatovic.Do tohoto zápasu však domácí nastoupili v improvizované sestavě, kdy se jim na hřišti sešlo akorát 11 hráčů. 
Začátek utkání vypadal opticky lépe pro Sezemice, které drželi balon na svých kopačkách a snažili se vymyslet nějakou brankovou akci. 
Ta však nepřišla a naopak udeřili Opatovice, když využili rovnou dva své brejky a to ve velice krátkém časovém úseku.Nejprve ve 23.minutě Jan Blažek - 0:1.A dvě minutky po něm se prosadil Miloš Křovák - 0:2.
První půle pak nabídla už jen nevyužité šance obou týmů.Pro Sezemice v podobě netrefení branky, opatovické pak vychytal golman Levinský.Další rána pro domácí přišla několik vteřin před koncem poločasu, když se Milan Uhlíř, při snaze zachytit balon na hřišti, zranil.

Domácí v deseti

Po zranění Uhlíře, tak domácí nastoupili do druhé půle pouze s deseti hráči.Přesto sezemičtí opět začali odhodlaně a měli snahu s výsledkem něco udělat.

Několik náznaků pěkných akcí bylo možné vidět na obou stranách.Po pár minutách ale opět udeřily Opatovice, David Adamuška zvýšili na 0:3.O chvíli pozděj špatnou rozehrávku Sezemic vystihl Miloš Křovák a skore se měnilo opět - 0:4.Ať se domácí snažili sebevíc, nebyli schopni překonat obranu Opatovic a vstřelit branku.Opatovice již přebíraly otěže hry a kontrovaly si výsledek.Domácí v deseti a s dalšími dvěma hráči hrajících přes zranění stále bojovali, ale nakonec ješte jednou inkasovali, když hosté našli skulinu v jejich obraně a zpečetili tak skóre na konečných 0:5, zásluhou Martina Vandase.

Opatovice se tak díky vítězství udržely v čelní skupině tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča (hráč Sezemic): Už od počátku se pro nás nevyvíjelo nic dobře, když nás bylo deset a přemlouvali jsme zraněné hráče.Nakonec nastoupil Hajšínek, toho času na marodce.I tak jsme doufali v nějaký přijatelný výsledek.Bohužel se zápas nepovedl, ve velké míře i mě, a nakonec to skončilo, tak jak skončilo. Příští týden nás čeká ve formě hrající Chvojenec, tam to nebude vůbec lehké. Musíme dnešní zápas hodit za hlavu a bojovat dál.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - V. Tláskal [-] , R. Plecháček [-] , J. Skutil [-] , V. Báča [-] - M. Uhlíř [-] , T. Holeček st. [-] , T. Holeček ml. [-] , F. Knížek [-] - J. Brychta [-] , M. Hajšínek [-]

AFK Opatovice n. L. B
P. Hampl [-] - A. Mejtský [-] , M. Jánoš [-] (20. J. Blažek [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Špalek [-] - R. Bíro [-] , M. Vandas [-] , D. Adamuška [-] , R. Richter [-] - M. Sládeček [-] , M. Křovák [-] (80. T. Picka [-] )

Hráči zápasu: J. Brychta - M. Křovák .
Místo: Sezemice - tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.