Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Chvojno konečně doma vyhrálo


Branky


0

Vysoké Chvojno mělo z posledních domácích zápasů nelichotivou bilanci.Tentokrát přivítalo na svém hřišti Starý Máteřov B.Informace o průběhu zápasu najdete uvnitř článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Vysoké Chvojno prokazovalo touhu zlomit svoji nelichotivou domácí sérii a potěšit svoje pověstné rowdies.

Vyrovnaný první poločas přinesl několik šancí na obou stranách, ovšem s tím rozdílem, že hráči Chvojna je dokázali proměnit.Nejdříve si ve 27.minutě navedl míč na hranici velkého vápna Petr Horák a střelou po zemi k tyči otevřel skóre utkání - 1:0.O osm minut později se k zakončení probojoval Lukáš Čefelín, který ze stejného místa, jako před ním Horák, rovněž po zemi, ale tentokrát ke druhé tyči zvýšil gólem do šatny na 2:0.Mateřov se také tlačil do šancí, ale chyběla mu finální přihrávka či přesnější střela. 

Po přestávce mírně lepší hosté

Do druhé půle udělali hosté dvě změny v sestavě a s touhou otočit zápas se vrhli do útoku.To se jim vyplatilo již po pěti minutách, kdy překonal vybíhajícího brankáře David Jonáš- 2:1.Ovšem již o tři minuty později prohráli máteřovští na půlce hlavičkový souboj a Horák sám před brankářem nezaváhal a vrátil Chvojnu dvougólové vedení - 3:1. Hosté si nadále chvílemi vytvářeli mírnou převahu a v 69.minutě to byl opět Jonáš, kdo snížil, když dorážel míč, který brankář Michalec neudržel v náruči. Přestože měl Starý Mateřov ještě dost času na vyrovnaní, do konce zápasu již skórovat nedokázal.Navzdory tomu, že David Jonáš, autor dvou branek, měl na kontě další tutovky. 

Vysoké Chvojno tak vyhrálo domácí zápas po předchozích sedmi neúspěšných pokusech.



Ohlasy k zápasu



SK Starý Mateřov B
Michal Mach (hrající trenér Máteřova): Zápas jsme si prohráli v prvním poločase, když jsme nechali soupeře odskočit na rozdíl dvou branek.Po přestávce byl náš výkon o něco lepší, podařilo se nám dvakrát skórovat, ale na body to opět nestačilo.Je to zklamání, protože minimálně na bod jsme měli.

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Vysoké Chvojno
T. Michalec [-] - R. Centner [-] , M. Komárek [-] , J. Faltys [-] , R. Malý [-] - J. Müller [-] (88. M. Flégl [-] ) , V. Pařízek [-] (90. O. Schejbal [-] ) , R. Kocián [-] , L. Čefelín [-] - P. Horák [-] , L. Kalavský [-] (68. B. Koubek [-] )

SK Starý Mateřov B
O. Doležal [-] - J. Škrha [-] (46. D. Mzyk [-] ) , J. Mzyk [-] (46. A. Honzíček [-] ) , M. Mach [-] , T. Zach [-] - P. Žďárský [-] (71. J. Buňka [-] ) , J. Macek [-] (63. J. Bureš [-] ) , J. Mzyk [-] , R. Tomiška [-] - D. Jonáš [-] , P. Kalous [-]

ŽK: 53. P. Horák , 77. V. Pařízek , 90. R. Kocián - 74. J. Mzyk .
Hráči zápasu: P. Horák - T. Zach .
Místo: Vysoké Chvojno - tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petr Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.