6:2
(4:1)
28. M. Kabeláč
52. Z. Brus (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zkušenější Rosice si poradily s Pardubičkami


Branky


17. F. Vratišovský (p.) , 36. P. Zelinka , 39. J. Rogovik , 43. L. Němec , 58. M. Tesař , 83. V. Nahálka (p.) - 28. M. Kabeláč , 52. Z. Brus (p.)
0

V dalším ze soubojů béček na sebe narazily Rosice a Pardubičky.Domácí šli do utkání jako favorité, ale mladý tým Pardubiček potřeboval po sérii špatných výsledků zabrat a tak se dal čekat zajímavý zápas.Více o jeho průběhu se dozvíte v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rosické góly v rychlém sledu

Nováček z Rosic si zatím v této sezoně vede dobře a patří ke špičce tabulky.Naopak Pardubičky se postupně propadají.

Začátek utkání rozhodně nevypadal jako souboj týmů z opačných pólů tabulky.Hrála se naprosto vyrovnaná partie.

Domácí se postupem času začali tlačit za prvním gólem.Přišla 17.minuta a pronikající Martin Tesař byl zastaven v pokutovém území pouze za cenu faulu.K penaltě se postavil Filip Vratišovský a s přehledem otevřel skóre zápasu - 1:0.

Oba týmy pokračovaly v aktivní hře.Ve 28.minutě ztratil míč v pozici posledního hráče domácí Jiří Tesař a Matěj Kabeláč se řítil sám na branku, poradil si s vybíhajícím brankářem a vyrovnal na 1:1.

Domácím vrátil ve 36.minutě vedení Petr Zelinka, když si šikovně zpracoval přihrávku od M.Tesaře a střelou po zemi k tyči překonal brankáře Holuba - 2:1.

Hned za tři minuty Rosice přidali další branku, Petr Zelinka podržel míč rozehrál do pravé strany na Lukáše Němce, ten poslal před branku skvěle načasovanou přihrávku, do prostoru mezi obranu a brankáře, Rogovikovi, který trochu kostrbatě, ale celkem v pohodě zvýšil na 3:1.

A to stále ješte nebylo před přestávkou vše.Ve 43.minutě rozehráli nakrátko roh J.Zelinka a M.Tesař, prvně jmenovaný poslal centr před branku, kde stál domácí kapitán L.Němec a špičkou kopačky umístil míč mimo Holubův dosah - 4:1.

V závěru poločasu ještě vytáhl výtečný zákrok domácí brankář Nahálka, který reflexivně zneškodnil střelu z bezprostřední blízkosti.Rosice tak skvěle zakončily první půli a strhly zápas na svoji stranu.

Nahálka dostal odměnu za skvělý výkon

Ve druhém poločase pokračoval zápas v poklidném tempu.Hosté se snažili útočit a v jejich obraně vznikaly velké mezery.Po jedné takové, se dostal do samostatného úniku L.Němec, ale mladého brankáře Pardubiček nedokázal překonat. Za zmínku stál také Vratišovského trestný kop, který mířil do tyče.

Pardubičky se dostávaly do zajímavých možností  prostřednictvím centrů a standartních situací.Po jednom takovém závaru utočník hostů vracel míč před branku a míč zasáhl ruku L.Němce, jelikož ruka byla hodně od těla, rozhodčí Klíma správně nařídil pokutový kop. Míče se chopil kapitán hostů Zdeněk Brus a proměněnou penaltou nachvíli zápas zdramatizoval - 4:2.

Ale hrálo se jen šest minut a už to bylo zase o tři góly.Důrazný Petr Zelinka získal míč v souboji s Pavlem Křížkem a předložil do jasné pozice M.Tesařovi, který neměl problém poslat míč do sítě - 5:2.

Oba týmy pak prostřídaly sestavy.Hosté se dokázali také dostat do šancí.Ale když už střely mířily mezi tyče, poradil si s nimi skvělý Nahálka.Rosický brankář pomohl svému týmu také výběhy a množstvím posbíraných centrů.

Spokojení diváci v Rosicích nakonec viděli ještě jednu penaltu, po dalším faulu na Martina Tesaře.Ve chvíli kdy rozhodčí Klíma odpískal pokutový kop, vyvolali domácí příznivci k exekuci brankáře Nahálku, který tak za skvělý výkon obdržel odměnu.Penaltu sice proměnil nadvakrát, ale to mu radost určitě nezkazilo - 6:2.

 

Oba dva týmy nakonec v zápase potvrdily to, co je provázelo v minulých utkáních.Rosice předvedli velice kvalitní a efektivní finální fázi a zakončení.Pardubičky,ačkoliv se znovu neprezentovaly špatným výkonem, opět odjely s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů (trenér Rosic): Již jsem to říkal po Dražkovicích, ale opět budu volit podobná slova tzn. výsledek velmi krutý k soupeři, který měl svou kvalitu, možná největší ze všech soupeřů jenž jsme v podzimních sedmi kolech potkali.Tak či tak rosické béčko ukázalo opět mimořádně efektivní finální fázi a tvrdě trestalo chyby soupeře. To vše s podporou famózních zákroků Nahálky.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Zelinka [-] , J. Tesař [-] , L. Němec [-] (77. J. Klimeš [-] ) , J. Němec [-] - Z. Voleský [-] , F. Vratišovský [-] , V. Levai [-] , J. Rogovik [-] (66. P. Chládek [-] ) - P. Zelinka [-] (82. V. Korbel [-] ) , M. Tesař [-]

SK Pardubičky B
D. Holub [-] - T. Maršíček [-] , P. Křížek [-] , M. Němec [-] , M. Kantor [-] - V. Luptovský [-] , Z. Brus [-] , M. Boháček [-] (60. K. Duha [-] ) , T. Vencl [-] (75. R. Dostál [-] ) - M. Vothe [-] (65. O. Zelenda [-] ) , M. Kabeláč [-]

ŽK: 63. J. Zelinka - 77. Z. Brus .
Hráči zápasu: V. Nahálka - Z. Brus .
Místo: Rosice - tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klíma Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.