2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice málem zaskočily favorizovaný Chvojenec


Branky


0

Malé derby přilákalo solidní diváckou kulisu.Mezi diváky byly zastoupeny tábory obou týmů a hlavně ta chvojenecká část se nestačila divit, když od počátku zápasu Sezemice převzaly taktovku hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ve znamení sezemických šancí

Sezemice nastoupily do utkání s omlazenou zálohou, která dělala obraně Chvojence ohromné starosti.Domácí se navíc museli obejít bez svého tradičního stopera Centnera.

Chvojenecké držel od brzkého inkasování brankář Pavlíček, velká dávka štestí a nepřesná koncovka Sezemic.Své šance zahazovali Papšík, Knaute a další.Takto Chvojenec přestál minimálně dvě tutové šance a občas zkusil pohrozit, zejména díky obávanému střelci Svatoňovi.Všechno ale zastavila pozorná sezemická obrana a také brankář Levinský.Skóre se tak měnilo až ve 32.minutě
první půle, kdy centr Tomáše Holečka, pěkným "koníkem" přes bezmocného
Pavlíčka, zakončil Jakub Papšík - 0:1.Sezemice se tedy ujaly překvapivého, ale zaslouženého vedení.Poté se chvojenečtí pokoušeli vyrovnat, největší šance však skončila po střele Svatoně na tyči.
Sezemice mohli po první půli vést větším rozdílem, ale jejich další dva brejky a šance zůstaly nevyužity.To, že hosté nevedli větším rozdílem, se nakonec ukázalo býti osudné.

Obrat Chvojence

Do druhé půle Chvojenec vstoupil aktivněji a rozhodně byl odhodlaný neztratit body.Sezemice se však zuby nehty držely a odolávaly vyrovnání.Mezitím ze hry odešel velice aktivní Papšík a byl nahrazen Kalhousem.

Více ze hry v druhé půli měli chvojenečtí a to se jim také brzy vyplatilo.Po velice přesném centru do vápna vyrovnal Jiří Svatoň na 1:1. Inkasovaný gol probral hráče hostů, kteří se opět snažili vytvořit si nějakou šanci, ale zlepšená obranná hra Chvojence žádnou velkou příležitost nepovolila.Avšak stejně tak i ta sezemická a proto se bojovalo nejvíce ve středu hřiště.

Vše ale změnil moment, kdy chvojenecký záložník doběhl balon u rohu na sezemické půlce a poslal do malého vápna zdánlivě lehký centr.O ten svedl souboj gólman Levinský a hlavičkující Daniel Pokorný, který souboj vyhrál a překulil skóre stranu domácích - 2:1.

Od druhé branky Chvojence se hra změnila ve velkou bitvu.Sezemice cítily, že mají na to vyrovnat a zvýšily obrátky.Vytvořily si několik nadějných šancí, ale nedařilo se jim vymyslet tu golovou.

Ke konci poločasu se tlak Sezemic stupňoval, Chvojenec bránil a snažil se tahat čas.Zatím neporažený tým bránil vedení, to se před zápasem rozhodně nečakalo.

Vše mohla, ale nezměnila poslední akce Sezemic, kdy těsně před závěrečným hvizdem centroval do vápna Radek Skutil, centr našel hlavu nabíhajícího Jakuba Plechače, který však asi největší šanci na vyrovnání nevyužil a branku přestřelil.Pak následoval hvizd hlavního sudího, který ukončil zápas.

 

Favorit z Chvojence tedy opět zvítězil, ale tentokrát měl hodně namále.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča (hráč Sezemic): Věděli jsme, že zápas zde bude obtížný.Nakonec si ale můžeme vyčítat, že jsme po první půli vedli pouze o 1 gól. Chvojenec nám nabídl šancí snad na dva zápasy, ale vše přestál.Jak to tak bývá, nevyužité šance nás nyní moc mrzí, protože na nějaké body jsme v tomto utkání dosáhnout mohli.

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - T. Burkovič [-] , M. Kirchner [-] , J. Píša [-] (40. D. Nechvíle [-] ) , J. Pavlíček [-] - H. Dostál [-] , T. Štěpánek [-] (68. J. Zbudil [-] ) , P. Nechvíle [-] , D. Pokorný [-] - J. Svatoň [-] , L. Moravec [-] (75. V. Kropáček [-] )

TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - J. Skutil [-] , R. Plecháček [-] , A. Blažek [-] (68. D. Řehák [-] ) , V. Báča [-] - J. Plecháč [-] , M. Veselý [-] , T. Holeček st. [-] , J. Papšík [-] (50. S. Kalhous [-] ) - L. Knaute [-] , F. Knížek [-] (80. R. Skutil [-] )

ŽK: 65. L. Moravec , 78. T. Burkovič - 85. R. Plecháček .
Hráči zápasu: M. Pavlíček - L. Knaute .
Místo: Chvojenec - tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šebetka Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.