0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště veze body ze Ždánic


Branky


0

Staré Ždánice hostily B tým Starého Hradiště, favoritem byli hosté, ale museli překonat překážku v podobě statečně bojujících domácích hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Oba týmy představily překvapení ve svých sestavách.V brance domácích zazářila posila Radek Trubač, bývalý brankář Lhoty pod Libčany.

Trenér Hradiště zase nasadil do stoperské dvojice veterána Miroslava Stránského a 60letý obránce přispěl svým výkonem čistému kontu hostů.

Hradiště v tomto zápase pozměnilo sestavu, když vsadilo na osvědčená zkušená jména, doplněná o mladíky Kasala a T.Komárka. 

Hra v první půli byla vyrovnaná, domácí předváděli dobrý výkon, hráli s obrovským nasazením, hosté byli zase technicky zdatnější a lepší na míči.Nicméně hrálo se převážně od vápna k vápnu.

Bravurní zákrok si připsal Josef Bílek v brance Hradiště, když po půlhodině hry vyrazil střelu, která mířila přesně k tyči.

Největší šanci první půle měl z pokutového kopu hostující kapitán Lexman, nevystřelil špatně, ale Trubač jeho záměr vystihl.

Hradiště postupně převzalo iniciativu

Druhý poločas byl na dlouhou dobu vyrovnaný.Staré Ždánice cítily šanci na body a nechtěli se jí vzdát.

V 70.minutě přišel zlom v utkání, odražený míč, po centru do vápna, poslal do sítě, přes vyběhnutého Trubače, Petr Lexman - 0:1.Od té doby začalo Hradiště svého soupeře přehrávat.

V 90.minutě se pak nádherně za hranicí vápna prosadil Tomáš Komárek, když střelou z pravé strany trefil levou šibenici domácí branky a stylově zakončil vítězství hostů - 0:2.

Hradiště si po dvou prohrách připsalo opět vítězství.Naopak Staré Ždánice čekají již pět zápasů na výhru, když naposledy vyhrály 30.srpna v Ostřetíně. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára (trenér Starého Hradiště): Pochvala pro celé mužstvo.

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Staré Ždánice
R. Trubač [-] - T. Bidman [-] , K. Bartoš [-] , D. Rychter [-] , J. Svejštil [-] - J. Bidman [-] , P. Rezler [-] (70. A. Kněžour [-] ) , P. Lakatos [-] , P. Lakatos [-] - K. Zadrobílek [-] , T. Zdichynec [-] (55. O. Pleskot [-] )

TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - V. Kurstein [-] , M. Stránský [-] , M. Voříšek [-] , R. Sluťak [-] - V. Teplý [-] , L. Podroužek [-] , P. Lexman [-] , M. Kasal [-] - M. Skuček [-] , T. Komárek [-]

Hráči zápasu: R. Trubač - J. Bílek .
Místo: Staré Ždánice - tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Čermák Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.