Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká remíza Sezemic s Torpedem


Branky


0

Dle postavení v tabulce byli mírným favoritem hosté, ale bylo jisté, že v Sezemicích nedostanou body zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáři dominovali

Sezemice v tomto kole přivítaly pardubické Torpédo a již od prvních minut bylo vidět, že zápas bude mít ostrý náboj.Na začátku utkání domácí drželi míč na svých kopačkách více.Odehrávalo se spoustu důrazných osobních soubojů a hra se přelévala sem a tam.
První desetiminutovka přinesla velkou šanci každému z týmů.Sezemice ztroskotaly na brankáři Klineckém.To hosté dokonce zásluhou Bergera branku vstřelili, ale nebyla uznána pro odmávaný ofsajd.

Skóre na světelné tabuli se tedy mohlo změnit až o pár minut později, kdy centr hostů prošel skrumáží v malém vápně až k brankáři Levinskému a od toho se míč odrazil tak, že Petr Kaciáň již neměl složité míč uklidit do odkryté branky - 0:1.

Sezemice však zabraly a pokusily se s nepříznivým výsledkem něco udělat.Obrana Torpeda pracovala dobře a nebezpečné průniky Knauteho a Hajšínka zastavovala svou důraznou hrou.Recept našel mladý Jakub Plechač, nádhernou dalekonosnou střelou orazítkoval spojnici pardubické branky.Míč však doletěl ke Knautemu, který si jej zpracoval na prsa a v tísni dokázal propálit vše, co mu stálo v cestě -1:1.

Další goly si hráči nechali až do druhého poločasu a to zejména díky skvělým zákrokům brankářů na obou stranách.

Vyrovnání v samém závěru

Začátek druhé půle byl pro Sezemice jako z říše snů.Po několika desítkách vteřin od zahájení poločasu se míč dostal po ose - Báča - Holeček - Kalhous až k zakončujícímu Jakubovi Plechačovi, který napřáhl a vsřelil hezký gól -  2:1.Hráče Torpéda to dokonale zaskočilo a prvních 10 minut druhé půle byli pod velkým náporem.

Bohužel pro Sezemice třetí branka nepřicházela.Opět skvěle zachytal brankář Torpéda Aleš Klinecký.Po této počáteční převaze se však hra zcela otočila.Torpedo převzalo otěže utkání a zahájilo svůj obrat.

Nejdříve solem přes tři sezemické hráče hosté srovnali zásluhou Petra Kaciáně - 2:2.

A poté, v tu dobu herné rozhozeni domácí doslova darovali další gol pardubickým, kdy při rozehře po faulu došlo k nedorozumnění mezi Holečkem a Kalhousem.Krátká nahrávka tak našla hostujicího hráče a během okamžiku Sezemice lovily míč ze své brány po třetí, prosadil se Jiří Štěpán - 2:3.

Torpedo se tak opět ujalo vedení a pokračovalo v náporu.Rozdíl jedné branky zůstal zejména díky Levinskému, který vychytal minimálně dva brejky Torpéda a pár nebezpečných střel, aktivní byl v tomto směru zejména Petr Kaciáň, vstřelených branek na jeho kontě mělo být více.

Sezemice ale nechtěly odejít z prázdnou, skvěle chytající Levinský jim dodal naději na zisk bodů a tak se tempo domácích opět zvýšilo, což vyústilo v závěrečný nápor.

Velká šance na srovnání se nabídla Blažkovi, ten však v dobré šanci pálil vedle.

Když už se zdálo, že hosté si do Pardubic odvezou všechny body, tak se v nastaveném čase naskytl sezemickým přímý kop z nadějné pozice.Do pokutového území Torpéda se nastěhovali téměř všichni domácí, včetně gólmana Levinského.Radek Plecháček načechral centr do vápna, kde se k němu dostal Vlastimil Báča a technickou střelou vymetl šibenici, životní terfa sezemického obránce znamenala vyrovnání na 3:3.

Vyrovnávací gól zároveň ukonči toto utkání plné zvratů, obratů a tvrdých soubojů.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice B
Vlastimil Báča (hráč Sezemic): Byl to těžký zápás.Torpédo má kvalitní kádr, což potvrzuje i jejich umístění v tabulce.Po minulém kole ve Chvojenci jsme ale věděli, že máme na to uhrát body i zde.Tentokrát se to podařilo, i když bod jsme zachránili v poslední vteřině. Remíza tomuto utkání asi sluší.Torpédo si vypracovalo dost šancí, které neproměnilo. Dva góly jsme jim darovali sami. My jsme vstřelili tři krásné branky a díky velkému odhodlání a bojovnosti jsme se o body podělili.

Torpedo Pardubice
Aleš Klinecký (brankář Torpeda): Sezemice byly prvních 25 minut lepší, držely balon a hrálo se hodně na naší polovině.Pak jsme vstřelili branku a hra se vyrovnala.Hned na začátku druhé půle jsme dostali gól, ale pak už jsme hráli my.Mohli jsme zvítězit, ale místo toho dostaneme v 90.minutě gól na 3:3.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Spartak Sezemice B
M. Levinský [-] - V. Báča [-] , R. Plecháček [-] , A. Tomášek [-] (80. V. Tláskal [-] ) , S. Kalhous [-] - J. Plecháč [-] , T. Holeček st. [-] , T. Holeček ml. [-] , A. Blažek [-] - L. Knaute [-] , M. Hajšínek [-] (46. M. Veselý [-] )

Torpedo Pardubice
A. Klinecký [-] - M. Filípek [-] , P. Koreček [-] , L. Pašťalka [-] , J. Karlík [-] - Z. Berger [-] , F. Lukeš [-] , O. Kmoníček [-] , J. Roman [-] - P. Kaciáň [-] , J. Štěpán [-]

Hráči zápasu: J. Plecháč - P. Kaciáň .
Místo: Sezemice - tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Rambousek Miloš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.