1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslav zachránila remízu v poslední minutě


Branky


0

Na horkou půdu Jaroslavi tentokrát zavítal Starý Máteřov B, který měl z minulého kola, po jasné prohře s Dražkovicemi, hodně co napravovat.Jak se mu to povedlo se dozvíte v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól první půle nebyl uznán

Jaroslav vstoupila do utkání aktivně a během prvního poločasu si vytvořila několik šancí.Hosté z Máteřova se spoléhali zejména na protiútoky a své vysoké hráče vpředu.

Hned ve 3.minutě se dokonce podařilo skórovat hostujícímu Tomáši Fenykovi, ale gól nebyl pro ofsajd uznán.

Jan Buňka v brance hostů pak pochytal několik jaroslavských šancí a některé další končily mimo branku hostů.Například po centru Filipa Marciho hlavičkoval Lukáš Rychtařík z malého vápna, ale branku těsně minul.Dvakrát mimo střílel také aktivní Jaroslav Trunec.

Územní převahu měli domácí, ale nakonec ani jedno z mužstev nedokázalo vstřelit v první půli gól a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Vyrovnání přišlo v závěru

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako ten první.Hra se ale poněkud přiostřila a rozhodčí Pražák měl hodně starostí.Zpětně lze říci, že si nejspíš měl pomoci rozdáním většího počtu žlutých karet, se kterými hodně šetřil.Situaci příliš nepomohl ani další Fenykův hraniční ofsajd, díky kterému se hostující útočník nemohl radovat z branky.

Domácí si opět vytvořili nějaké příležitosti, ale ze žádné z nich se neurodilo.V asi té největší šel Milan Trunec sám na brankáře Buňku, ale ten ho vychytal.

A tak nakonec první gól zápasu vstřelili v 75.minutě hosté.Po akci Fenyka s Kalousem, propadl centrovaný míč až k Petrovi Žďárskému a ten jej poslal do sítě - 0:1.

Když už to vypadlo, že si hosté odvezou z Jaroslavi cennou výhru, tak napřáhl ze 30 metrů Jaroslav Trunec a povedenou křižnou střelou zachránil domácím bod - 1:1.

Jaroslav tak v posledních třech utkáních neprohrála a pojistila si aktuální šesté místo v tabulce.Hosté alespoň částečně napravili nepovedené utkání s Dražkovicemi.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jaroslav
Roman Valenta (trenér Jaroslavi): Myslím si, že jsme měli územní převahu a šancí jsme si vytvořili více než soupeř.Byl jsem rád, že se nám v 90.minutě povedlo vyrovnat.

SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha (vedoucí a hráč Starého Máteřova): Zlepšená hra oproti minulému utkání.Všichni hráči začali konečně hrabat.Kolektivní výkon, jen je škoda, že jsme dostali branku v závěru.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Trunec [-] , A. Pištora [-] , S. Trunec [-] , J. Zerzán [-] - F. Marci [-] , V. Jirout [-] , J. Friml [-] , M. Šebetka [-] (74. L. Hloupý [-] ) - L. Rychtařík [-] (67. T. Horníček [-] ) , M. Trunec [-]

SK Starý Mateřov B
J. Buňka [-] - J. Škrha [-] (55. J. Bureš [-] ) , D. Jonáš [-] , J. Mzyk [-] , V. Janeček [-] - P. Žďárský [-] , T. Zach [-] , J. Mzyk [-] , J. Macek [-] (57. Z. Žďára [-] ) - P. Kalous [-] , T. Fenyk [-]

ŽK: 65. L. Rychtařík - 70. J. Mzyk .
Hráči zápasu: S. Trunec - P. Žďárský .
Místo: Jaroslav - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pražák Martin - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.