3:1
(0:0)
80. L. Němec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulovice prodloužily sérii neporazitelnosti


Branky


57. P. Vencl , 75. J. Vencl , 86. K. Fendrich - 80. L. Němec (p.)
0

V jednom ze šlágrů kola, dosud stále jen vítězící, Mikulovice hostily celek Rosic B.Jednalo se o zápas prvního se třetím týmem tabulky.Podrbnosti k utkání si můžete přečíst v tomto článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Hostující trenér David Matějů před zápasem počítal absence, chybělo mu několik stabilních hráčů, navíc A-tým hrál své utkání ve stejnou dobu, takže tým nebylo možné doplnit.Nakonec nastoupili i dva hráčí hrající přes zranění, kteří ale stejně později museli být střídáni a střídající hráči nedokázali být adekvátní náhradou.

Domácím zase chyběl záložník Jakub Hyxa, kterému se hodně dařilo v minulém kole.

V úvodních deseti minutách domácí nepůjčovali hostům míč, avšak postupnou kombinací, která se odehrávala především mezi obranou a zálohou, se do šancí nedostali.

V první velké šanci se naopak ocitli rosičtí, když se v solidní pozici na hranici šestnáctky objevil Lukáš Němec, ale jeho pokus o lob přes vyběhnutého Těšínského mířil nad branku.

Mikulovičtí následně trochu přidali a hrou po krajích, která je jim vlastní, zatlačili svého soupeře, dostali se do několika nebezpečných příležitostí, které však nedokázali zacílit mezi tři tyče.

Rosice si vytvořily ještě jednu možnost, když se hostující brankář Nahálka zmocnil míče a dlouhým výkopem oslovil Martina Tesaře, který se v souboji se svým strážcem protlačil do šance, ale bez gólového efektu.

Jelikož rozhodčí Šebetka, podle očitých svědků, ukončil první poločas zhruba o 5 minut dříve, tak se do kabin šlo za stavu 0:0.

Druhá půle už góly přinesla

Ve druhém poločase Mikulovice pokračovaly ve stejné hře a diktovaly tempo zápasu.Rosičtí se občas dokázali kombinací po pravé straně nebo díky volným kopům dostat k centrům, které však nevedly k šancím.

Naopak ve velkém počtu útočící domácí dostávali rosickou obranu pod tlak, ta už nedokázala odolávat a objevovaly se v ní trhliny.Jedné takové využil kapitán Valský, který se ocitl nedohlídaný uvnitř pokutového území, přihrávkou pod sebe našel Pavla Vencla, jehož přízemní střela skončila v síti - 1:0.

Mikulovice byly na koni a v dalších chvílích se snažily utkání rozhodnout, ale hosty několikrát podržel Nahálka.

V 75.minutě mikulovičtí přečíslily svého soupeře, akcí po levé straně se míč dostal na malé vápno k osamocenému Jiřímu Venclovi, nejlepší střelec soutěže takové šance musí proměnit i poslepu a tak nikoho nepřekvapilo, že Vencl v pohodě vstřelil svůj letošní 16.gól a bylo to 2:0.

Rosice měli možnost skórovat, když M.Tesař zahrával volný přímý kop z levé strany, těsně za hranicí šestnáctky.Ale brankář Těšínský míč vyškrábl na roh.

Do šance se dostal také L.Němec, který po rohu hlavičkoval nad branku.

Hosté se nakonec branky dočkali, v 83. minutě pronikl do vápna Tesař, byl faulován a rozhodčí nařídil penaltu.K té se postavil kapitán L.Němec, vystřelil doprava, zatímco Těšínský skočil doleva - 2:1.

Rosice se tak díky kontaktnímu gólu dostaly na dostřel svému soupeři, pokusily se hru otevřít, avšak bylo znát, že na nějaký nápor už nemají dost sil.

Naopak střídající Karel Fendrich dal výsledku konečnou podobu - 3:1.

 

Mikulovičtí zaznamenaly své nejnižší letošní vítězství, ale to nic nemění na tom, že jsou nadále suverénem soutěže.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů (trenér Rosic): Nekvalita některých hráčů byla bohužel výrazná na to abychom sehráli zajímavější roli, protože v takovémto zajímavém zápase musíte prostě mít vyrovnanější kádr. Soupeř byl kvalitnější a jeho výhra zasloužená

Autor: L. N.


Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - J. Bříza [-] , L. Václavek [-] (46. K. Hromek [-] ) , J. Kříž [-] , P. Rychtařík [-] - R. Stefanov [-] , L. Valský [-] , P. Vencl [-] , T. Karlík ml. [-] - J. Vencl [-] (75. K. Fendrich [-] ) , P. Handlíř [-]

TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , M. Morávek [-] , J. Roubal [-] (61. P. Chládek [-] ) , J. Zelinka [-] - J. Jankovský [-] (80. V. Korbel [-] ) , V. Levai [-] , L. Hamerský [-] , P. Hanko [-] - L. Němec [-] , M. Tesař [-]

Hráči zápasu: T. Karlík ml. - V. Nahálka .
Místo: Mikulovice - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šebetka Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.