Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště zvítězilo nad Rosicemi


0

V chladném nedělním odpoledni hrálo sedmé Hradiště s pátými Rosicemi.Informace o průběhu zápasu najdete uvnitř článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště si vybudovalo náskok

Oba trenéři opět před zápasem řešili absence.V týmu Hradiště nastoupilo několik mladých hráčů, v čele s teprve patnáctiletým Lukášem Marklem, který odehrál 70.minut.

Hostům před utkání vypadli zranění L.Rousek s L.Němcem.V zápase se navíc zranil navrátilec Pejřimovský, vysřídal jej Hanko, jenž o chvíli později také opustil hřiště kvůli zranění.

Zápas začal nepřesnou hrou z obou stran, domácí byli v první půli o něco lepším týmem.

První branku vstřelil Luboš Podroužek technickou střelou pod břevno po kombinaci s mladým Danielem - 1:0.

Domácí přidali další dva slepené góly.Nejprve dorážel Marek Adamec - 2:0.Poté se prosadil Roman Šmíd po centru z pravé strany - 3:0.

Rosičtí se prezentovali ospalým výkonem a stav 3:0 se na nich projevil.Přesto si velké šance Rosice vytvořily.Jakub Němec v nadějné pozici posílal míč do odkryté branky, ale brankář Bílek stačil zasáhnout.

V podobných šancích, kdy postupovali ze strany na Bílka, se pak vystřidali P.Zelinka, Voleský a Vratišovský, ale ani jeden z nich nebyl úspěšný.

 Poločas tedy skončil 3:0 pro domácí.

 

Hosté na body nedosáhli

Do druhé půle jakoby nastoupily jiné Rosice, v jejich hře se začala objevovat chuť a nasazení.Nicméně gólových šancí si paradoxně vytvořily méně než v prvním poločase.

V 57.minutě skvěle na polovině hřiště rozjel akci Josef Jankovský, potáhl míč a předložil jej ideálně na rozeběhnutého Zdeňka Voleského, který obstřelil brankáře Hradiště - 3:1.

Za deset minut zahrávali rosičtí standartní situaci kousek za hranicí šestnáctky, míč si vzal Filip Vratišovský, na jeho přesně umístěnou střelu si sice Bílek sáhl, ale zabránit jí v cestě do sítě nedokázal - 2:3.

Hosté věřili minimálně ve vyrovnání, měli územní převahu a ve zbytku utkání míč na svých kopačkách.Hradiště se dostávalo do útoku už jen sporadicky.

Rosičtí však už branku domácích spíše jen obléhali a nedařilo se jim vytvořit si další gólové šance, dvě možnosti jim zastavily sporné ofsajdy.

V 76.minutě byl vyloučen Vratišovský za protesty, okořeněné urážkou rozhodčího.

Hosté i o deseti nadále tlačili na branku Hradiště, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

 

Hradiště zvítězilo a připsalo si důležité tři body do tabulky, napoak rosičtí prohrály druhý zápas v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára ( hrající trenér St.Hradiště): První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách, góly ale dávali jenom domácí.Druhý poločas měli optickou převahu Rosice, které využily dvě brankové příležitosti.

TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů (trenér Rosic): Tři góly v rozmezí patnácti minut a velmi zoufalá první půle, paradoxně s dvěma neproměněnými tutovkami, přinesla v druhé půli totálně zlepšenou hru. Své si v zápase opět „odehrál“ rozhodčí Rambousek, nicméně přístup první půle i zbytečné diskuze ukradli povinné body.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - R. Šmíd [-] , P. Mára [-] , M. Voříšek [-] , P. Holman [-] - L. Markl [-] (70. P. Blažek [-] ) , P. Lexman [-] , L. Podroužek [-] , D. Daniel [-] (87. S. Novotný [-] ) - M. Skuček [-] , M. Adamec [-]

TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , L. Pejřimovský [-] (12. P. Hanko [-] ) , J. Roubal [-] , J. Zelinka [-] - J. Jankovský [-] , F. Vratišovský [-] , V. Levai [-] , Z. Voleský [-] - M. Tesař [-] , P. Zelinka [-]

ŽK: 84. P. Mára . ČK: 76. F. Vratišovský .
Hráči zápasu: J. Bílek - J. Jankovský .
Místo: Staré Hradiště - tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Rambousek Miloš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.