2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslav vybojovala vítězství 2:1 nad Chvojencem


Branky


0

V neděli se hrálo v Jaroslavi utkání dvou ambiciozních týmů.Domácí potvrdili, že poslední dobou se jim na Chvojenec docela daří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly Šebetky

Jaroslav je na domácím hřišti tradičně silná a situaci Chvojenci stížil i fakt, že mu chyběli dvě stabilní obrané opory Burkovič a Centner.

Utkání mohlo začít pro hosty velice dobře.Po dlouhém míči se v pokutovém území dostal do souboje Svatoň s Pištorou, jehož výsledkem byl faul domácího obránce a rozhodčí tak nařídil penaltu.Té se ujal sám faulovaný Jiří Svatoň, druhý nejlepší střelec celé soutěže.Jenže Roman Valenta, domácí brankář a trenér v jedné osobě, dokázal jeho střelu vyrazit.

Chvíli nato přišel další duel Valenta - Svatoň, jehož vítězem byl opět domácí strážce svatyně, který si poradil i s dorážkou z následného závaru.

Nedáš, dostaneš...Slovo si tedy vzali domácí, centr Stanislava Trunce brankář Milan Píša podběhl a Milan Šebetka tak neměl problém hlavou otevřít skóre - 1:0.

Následnou možnost Chvojence na vyrovnání vyrazil Valenta nohou.Pak přišla 10.minuta, Marci potáhl míč po lajně, nacentroval a Šebetka se podruhé prosadil hlavou - 2:0.Domácí záložník tak podtrhl formu z minulého kola, kdy nasázel hattrick Opatovicím.Tímto se uzavřela divoká pasáž na začátku utkání.

Jaroslav se pak soustředila spíše na obranu a fotbalovější hosté si vytvářeli herní převahu.Domácím se dařilo odolávat, ale v poslední minutě první půle přece jen inkasovali.Svatoň si potáhl míč do vápna a křižnou střelou na zadní tyč prostřelil Valentu - 2:1.

Jaroslav náskok uhájila

Ve druhé půli domácí bránili svůj jednogólový náskok.Chvojenec se hnal za vyrovnáním a vytvořil si několik šancí.Aktivní byli v tomto směru zejména Svatoň a Štěpánek.Jaroslavští jejich možnosti přestáli a naopak mohli útočit do otevřené obrany.Do dvou stoprocentních příležitostí se dostal střídající Sodomka, který dokázal z malého vápna přestřelit branku Chvojence.

Hosté se snažili hrát po stranách hřiště a centrovat míče do vápna, měli k dispozici také nějaké standartní situace, ale se vším si poradila domácí obrana nebo brankář Valenta.Chvojenec byl herně lepší, ale na bojovné domácí, kteří si jednoduchou hrou nic nekomplikovali, to nestačilo.

Jaroslav se tak v tabulce vyhoupla na třetí místo, tedy hned za svého soupeře z Chvojence.



Ohlasy k zápasu


TJ Jaroslav
Roman Valenta (brankář a trenér Jaroslavi): Na Chvojenec se nám v minulé sezoně dařilo,Věřil jsem, že i tentokrát bychom jim mohli nějaké body sebrat, což se nám povedlo díky bojovnému výkonu celého mužstva.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Jaroslav
R. Valenta [-] - J. Trunec [-] , A. Pištora [-] , S. Trunec [-] , J. Zerzán [-] - M. Šebetka [-] (85. L. Hloupý [-] ) , J. Friml [-] , V. Jirout [-] , F. Marci [-] - M. Trunec [-] (60. T. Sodomka [-] ) , L. Rychtařík [-] (75. L. Polák [-] )

Sokol Chvojenec
M. Píša [-] - H. Dostál [-] , M. Kirchner [-] , T. Štěpánek [-] , J. Pavlíček [-] - P. Nechvíle [-] (70. J. Zbudil [-] ) , T. Richter [-] , D. Pokorný [-] , J. Píša [-] - L. Moravec [-] , J. Svatoň [-]

ŽK: 40. S. Trunec .
Hráči zápasu: R. Valenta - J. Svatoň .
Místo: Jaroslav - tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Čermák Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.