Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice doma porazily poslední Ostřetín 4:0


Branky


0

Rosice doma přivítaly poslední Ostřetín.Domácí chtěli napravit prohru ze Starého Hradiště, zatímco motivace hostů byla jasná, ostřetínští stále čekali na první body v sezoně.Podrobnosti o průběhu utkání naleznete v tomto článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rosický obránce Jakub Němec připravil dva góly

Přestože domácí stále postrádali několik zraněných hráčů, vstupovali do utkání jako favorit.Ostřetín však v první půli dokázal držet s Rosicemi krok.

V 6.minutě přišel první náznak šance domácích, Zelinka centroval, ale Hamerského hlavička mířila vedle.

Poté se nějakou dobu hrálo vyrovnaně, bez šancí a s velkým množstvím nevynucených ztrát na obou stranách.

Z podprůměru výrazně vybředla domácí akce, kdy Levai vedl středem míč, vybídl přihrávkou do běhu levého obránce Jakuba Němce, který míč zatáhl do křídla a naservíroval jej na hranici penalty Zdeňku Voleskému, jenž nastavenou placírkou prostřelil brankáře Schejbala - 1:0.

Domácím gól pochopitelně pomohl a chtěli rychle přidat další.Hned o dvě minuty později Jan Růžička dloubáčkem za obránce vyslal do úniku Martina Tesaře, ten ale na Schejbala nevyzrál.Chvíli nato M.Tesař zakončoval znovu, když z hranice vápna střílel nad.

Ve 27.minutě zahrával J.Němec přímý kop ze zajímavé vzdálenosti, jeho střela přes zeď  spadla těsně před Schejbalem a mířila k levé tyči, avšak gólman hostů ji dokázal vyrazit na roh.

Ve 31.minutě zopakoval aktivní J.Němec gólovou akci jako přes kopírák, s tím rozdílem, že tentokrát zakončoval Hamerský - 2:0.

Pak se připomněli také hosté.Zelinka se snažil hrát malou domů brankáři, k míči se dostal ostřetínský Jiří Horák, brankář Nahálka však situaci pro Rosice svým vyběhnutím zachránil.

V poslední vážné šanci prvního poločasu se dostal po špatném autu hostů k míči Voleský, ale střílel mimo tři tyče.

Další dva góly po přestávce

Ve druhé půli utkání pokračovalo obdobně.Domácí měli více ze hry, ale vyrobili velké množství chyb v rozehrávce, což je stálo šance a vytvoření trvalejšího tlaku.Ani hosté nebyli ve svých protiútocích příliš úspěšní a tak se na větší šance delší dobu čekalo.

v 71.minutě Voleský vysunul Růžičku, ten utekl obráncům a svůj únik zakončil lobem přes vyběhnutého Schejbala - 3:0.V tuto chvíli už bylo o vítězi v podstatě rozhodnuto, jelikož hostům postupně během druhé půle docházeli síly.

Největší možnost Ostřetína přišla v 75.minutě, když chyboval domácí Jankovský.Míče se zmocnil Dávid, předložil do šance střídajícímu Bukáčkovi, jehož přízemní střela na zadní tyč těsně minula domácí branku.

V 84. minutě se nakonec gólu dočkal i Jakub Němec, zahrál parádní přímý volný kop, který překvapil Schejbala v šibenici jeho branky - 4:0.

Do dobré šance se ještě prokombinovali J.Tesař se střídajícím Chládkem, ale Schejbal dobře vyběhl a Tesařovi znemožnil skórovat.Více zajímavého se v tomto zápase už nestalo.

Domácí si tak připsali povinné vítězství, avšak Ostřetín žádnou ostudu neudělal a v rámci svých momentálních možností navázal na dobrý výkon proti Mikulovicím.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů (trenér Rosic): Zbytečné pasáže fotbalových nepřesností, nicméně vyšší kvalita na straně domácích, kteří zodpovědně přistoupili k povinným bodům. Soupeři však nelze upřít celozápasovou bojovnost.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , J. Roubal [-] , J. Tesař [-] , J. Zelinka [-] (46. M. Šlechta [-] ) - Z. Voleský [-] (77. M. Těšitel [-] ) , V. Levai [-] , L. Hamerský [-] , J. Jankovský [-] - M. Tesař [-] , J. Růžička [-] (72. [-] )

TJ Sokol Ostřetín
M. Schejbal [-] - M. Vančura [-] , M. Kopka [-] , R. Svoboda [-] (77. P. Bukáček [-] ) , M. Frydrych [-] - J. Dávid [-] , L. Pelc [-] , J. Hubáček [-] , P. Černý [-] (40. M. Švancara [-] ) - J. Horák [-] , D. Krátký [-]

ŽK: 52. M. Frydrych .
Hráči zápasu: J. Němec - J. Dávid .
Místo: Rosice - tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Málek Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.