3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srch rozhodl o svém vítězství v 80. minutě zápasu.


Branky


0

První zápas této sezóny zahájil domácí celek Titanic Srch vítězně. Po prvním vyrovnaném poločase rozhodli domácí o své výhře trefou v 80. minutě zápasu, kdy Vojíř Tadeáš dal již druhý gól v tomto zápase a zajistil tak tři body svému celku. Právem se tento hráč stal hvězdou zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly během šesti minut.

První polovina zápasu byla z obou stran vyrovnaná a přinesla tři branky. Do první velké šance se dostal hostující celek, který ze své aktivity vytěžil penaltu, kterou však neproměnil. Hostující tým od začátku zápasu hnalo jejich publikum a bylo to na nich znát. I po neproměněné penaltě tým šlapal jako hodinky, ale jak se říká "nedáš - dostaneš". První kdo rozjásal své fanoušky byl domácí celek, který se v 34. minutě radoval z prvního gólu, který zařídil Kopecký Hubert. Ani tento gól hostující tým nesrazil a o pár minut se radoval z vyrovnávací branky, která padla ve 38. minutě,  kterou zajistil Kvapil Sebastián. Hned o dvě minuty později, se radovalo domácí mužstvo, protože ve 40. minutě skóroval Vojíř Tadeáš, který svojí brankou uzavřel první poločas na 2:1 pro domácí tým.

Vojíř Tadeáš rozhodl zápas.

Po poločase se obraz hry nezměnil. Oba celky byly aktivní a hned v 48. minutě padla vyrovnávací branka z kopačky Virta Tomáše. Po této vyrovnávací brance to byl fotbale otevřený na obě strany s menší převahou pro hostující tým, který však nedokázal vstřelit vítězný gól a z rychlého protiútoku v 80. minutě inkasoval branku, kterou vstřelil za domácí celek Vojíř Tadeáš, který rozhodl o tří bodovém zisku pro FC Titanic Srch.



Ohlasy k zápasu


Titanic Srch
Ladislav Vyčítal: "Odehráli jsme dobrý zápas se šťastným koncem pro naše mužstvo. Vojíř Tadeáš se ukázal jako střelec týmu a jsem rád, že mu to dnes střílelo."

SK Lázně Bohdaneč
Tomáš Jupa: "Byl to dobrý zápas se špatným koncem. V 5. minutě jsme neproměnili penaltu a to nás přišlo draho. Zápas byl vyrovnaný, ale soupeř udeřil v 80. minutě vítěznou brankou na kterou jsme nedokázali odpovědět."



Sestavy


Titanic Srch
R. Hála [-] - M. Hurta [-] , M. Doležal [-] , M. Víšek [-] , J. Tměj [-] - R. Kršák [-] , H. Kopecký [-] , M. Práchenský [-] , T. Vojíř [-] - M. Šmíd [-] , J. Maivald [-]

SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - J. Kopřiva [-] , S. Kvapil [-] , D. Blažej [-] , D. Rogovik [-] - J. Zackl [-] , J. Zemek [-] , A. Rössler [-] , J. Zackl [-] - L. Flekr [-] , T. Virt [-]

ŽK: 84. T. Vojíř - 78. J. Zackl , 84. S. Kvapil .
Hráči zápasu: T. Vojíř - S. Kvapil .
Místo: tráva. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.