3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice nad Labem zvládly první zápas na výbornou.


Branky


0

Domácí celek Sokol Rosice nad Labem v prvním zápase nezaváhal. Na domácím hřišti porazil Sokol Moravany jasným výsledkem 3:0. Oby tyto celku postoupili do okresního přeboro, a tak by se dal tento zápas nazvat "Zápas Nováčků". Jak tento zápas probíhal se dozvíte v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první polovina zápasu

První polovina zápasu byla velmi vyrovnaná z oboru stran. Oba celky dobře bránili a proto nebylo vidět tolik šancí. Nejblíže k první brance tohoto utkání měl David Hovorka, který z přímého kopu mířil těsně vedle hostující branky. Hostě si také vytvořili jednu příležitost a to po střele z voleje, kterou vyslal Půlpán Bohuslav. Za zmínku z prvního poločasu stojí už jen žlutá karta, kterou obdržel Kopták Petr těsně před odchodem do kabin ve 43. minutě.

 

Druhá půle patřila domácímu celku

Druhá polovina začala lépe pro domácí celek, který začal aktivněji a v 52. minutě se dostal k zakončení Rogovic, který hlavou poslal balón do sítě hostí. Tento gól však uznán nebyl, kvůli signalizovanému ofsajdu. O pár minut později se již domácí celek mohl radovat z první branky zápasu, o kterou se postaral v 58. minutě Pipek Ondřej, který usměrnil dlouhý centry od Richarda Červenky do braky hostí. Pojistku na vítězství přidali domácí v závěru zápasu, a to v 85. minutě, kdy se prosadil Růžička Jiří. O dvě minuty později přidal další a poslední gól z rohového kopu Bartoš Marek, který uzavřel tímto gólem zápas.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Moravany B
Fibikar Tomáš: "Zápas byl celkem vyrovnaný do první branky. Hlavně nám chybělo pár lidí ze základní sestavy, a to bylo na našem týmu také znát."



Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem
J. Šutovec [-] - O. Pipek [-] , R. Červenka [-] , J. Pešek [-] , Z. Voleský [-] - D. Rousek [-] , J. Růžička [-] , J. Rogovik [-] , J. Růžička [-] - F. Bartoš [-] , D. Hovorka [-]

TJ Sokol Moravany B
P. Laksar [-] - M. Horák [-] , P. Kopták [-] , R. Hynek [-] , D. Smejkal [-] - B. Půlpán [-] , T. Fišer [-] , J. Branda [-] , J. Hlaváček [-] - D. Kubík [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 43. P. Kopták , 55. J. Hájek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.