3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedělní derby ovládly Ostřešany.


Branky


0

Nedělní derby těchto celků přineslo divákům krásný fotbal. Diváci mohli vidět tři parádní branky domácího celku, které přinesly Ostřešanům první výhru v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostřešany ovládly první polovinu zápasu.

Zápas byl od začátku pro diváky velmi atraktivní, hrálo se nahoru dolů a takový zápas se divákům líbí. Dalším důvodem proč se divákům tento zápas líbilo bylo, že se jednalo o derby mezi těmito celky. První polovina zápasu bylo jasnou převahou pro domácí celek, který po krásných akcích se ujal vedení po první poločase 2:0. První gól padl po přihrávce domácího brankáře na střed hřiště, kde balón převzal Martin Závorka, který poslal balón na Petra Hodáse, který si položil brankáře a vstřelil krásný gól tohoto utkání.

Parádní gólová akce domácího celku

V druhém poločase padla nejkrásnější branka utkání, která začala u Vágnera na středu hřiště, který našel Závorku na pravé straně a ten poslal přesný centr na Moravce, který nekompromisně zakončil, a tak domácí vedli už 3:0. Po tomto gólu už žádný další nepadl a tak toto derby skončilo vítězně pro Ostřešany, které byly lepším týmem tohoto zápasu.



Ohlasy k zápasu


AFK Ostřešany
František Horák: "Se zápasem jsme velmi spokojený. Vyhráli jsme derby a to potěší vždy. Hlavně jsme získali první tři body, které budou pro nás důležité."

SK Nemošice
Vítek Martin: "Zápas se nám nevydařil a tato prohra nás mrzí a o to víc, že jsme prohráli v derby."



Sestavy


AFK Ostřešany
M. Jahelka [-] - M. Moravec [-] , L. Moravec [-] , M. Půlpán [-] , L. Drbohlav [-] - M. Vácha [-] , M. Závorka [-] , M. Novák [-] , D. Paštyka [-] - P. Hodás [-] , M. Vágner [-]

SK Nemošice
P. Dufek [-] - T. Hofman [-] , T. Kreml [-] , F. Libánský [-] , D. Granec [-] - P. Polanecký [-] , J. Michňák [-] , T. Mareček [-] , T. Linha [-] - M. Vítek [-] , M. Vaculík [-]

Hráči zápasu: M. Vágner .
Místo: tráva. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.