Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelouč ovládla zápas během deseti minut v druhém poločase.


Branky


0

Nedělní zápas těchto dvou celků přinesl celkem pět branek. První bezbrankovou polovinu zápasu vystřídala bláznivá přestřelka v druhém poločase, kde diváci během deseti minut viděli hned čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první polovina zápasu

První poločas se hrál aktivní fotbal z obou stran, kde si oba celky vytvořili příležitosti ke vstřelení branky, ale ani jeden z celků svojí šanci nevyužil. Velkou zásluhu na bezbrankovém prvním poločasu mají oba brankáři, kteří měli perfektní zákroky. Za zmínku v tomto poločase stojí neuznaný gól Dašic, který padl na konci tohoto poločasu. Rozhodčí však rozhodli, že tento gól neuznají.

Čtyři góly během krátké chvíle rozhodly zápas.

Jestli se první poločas zdál divákům nudný či nezábavný, tak ten druhý jim to vynahradil. Od 50. minuty zápasu do 67. minuty se na hřišti děly velké věci, a to v podání čtyř branek během této chvíle. První gól padl z trestného kopu, který zahrával Ondřej Bendřík v 50. minutě zápasu. Druhý gól domácího celku padl v 53. minutě, kdy se k odraženému balónu dostal Jan Hataš, který byl v této situaci neomylný. Třetí gól domácího celku přidal již zmiňovaný Ondřej Bendžík, který se převedl parádní střelou z třiceti metrů, která zaplula do hostující branky. Po této brance a za stavu 3:0 pro domácí, by si každý myslel, že je zápas rozhodnut, ale jak se ukázalo, tak za žádného stavu se nesmí povolit hra. Dašice probral gól Jakuba Englicha, který v 67. minutě zápasu snižoval stav na 3:1. Další branka padla v 79. minutě, kdy Michal Polák dal Dašicím ještě šanci na srovnání zápasu. Do konce zápasu Dašice domácí celek přehrávali, ale vyrovnávací branku se jim už dát nepodařilo a tak Přelouč udržela těsné vítězství 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč B
Záruba Karel: "Pro nás to jsou perfektní tři body, protože Dašice mají dobré mužstvo a těžko se je poráží. S hrou tak spokojený nejsem, ale s výsledkem ano."

Sparta Dašice
Vlastimil Englich: "Z naší strany to byl dobrý fotbal, jen byla škoda, že jsme si nechali dát tři rychlé góly, které jsme už těžko dotahovali."



Sestavy


FK Přelouč B
M. Záruba [-] - M. Školník [-] , J. Dušek [-] , J. Kmoníček [-] , M. Štainer [-] - F. Kosek [-] , R. Novotný [-] , O. Bendžík [-] , J. Pokorný [-] - J. Hataš [-] , J. Linhrart [-]

Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - O. Vajer [-] , P. Kučera [-] , L. Vajer [-] , V. Englich [-] - J. Englich [-] , D. Buchtele [-] , M. Polák [-] , O. Šmejda [-] - P. Šmejda [-] , J. Šibal [-]

ŽK: 48. M. Záruba , 70. M. Záruba , 77. M. Záruba , 90. M. Záruba .
Hráči zápasu: M. Záruba , M. Záruba .
Místo: tráva. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.