Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravany zvládly derby na výbornou.


Branky


0

Sobotní derby, které sledovalo 80 diváku přineslo celkem sedm branek. Domácí Moravany nezaváhaly a porazily Dašice 6:1. Jak tento zápas probíhal, se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konec poločasu přinesl dva góly.

Od první minuty utkání bylo znát, že se jedná o derby. Z obou stran se hrál velmi útočný fotbal, ale žádný celek nemohl vstřelil gól. První branka padla až na konci poločasu, a to v 41. minutě, kdy Bakeš Milan z přímého komu trefil parádně šibenici. Aby to nebylo pro hosty málo, do konce prvního poločasu se stihl prosadit ještě Švadlenka Libor, který hlavou z rohového kopu zvyšoval na 2:0.

 

Třetí branka zlomila Dašice.

 Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 48. minutě se prosadil již zmiňovaný Bakeš Milan, který střelou ze strany zvýšil náskok na 3:0. Hosté se dočkali taky gólu, a to v 58. minutě po nakopnutém balónu za obranu, kterého se zmocnil Englich Jakub, který udělal kličku domácímu brankáři a vstřelil tak první gól hostů. O pár minut později se radoval zase domácí tým. Další branku Moravan vstřelil Hynek Richard po hezké kombinaci s Fidlerem. Neuběhlo ani pár minut a domácí celek se radoval z dalšího krásného gólu, který zařídil Knotek Michal parádní střelou z dálky. Poslední branku zápasu vstřelil Branda Jan hlavou po standardní situaci a uzavřel tak celkové skóre na 6:1 pro domácí Moravany.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravany B
Vít Novák: "Jasná převaha domácího celku a zasloužené vítězství. Hosté drželi krok pouze prvních dvacet minut."

Sparta Dašice
Daniel Buchtele: "Celý zápas jsme tahali za kratší provaz. Domácí zaslouženě vyhráli"



Sestavy


TJ Sokol Moravany B
P. Laksar [-] - R. Hynek [-] , D. Smejkal [-] , P. Kopták [-] , M. Horák [-] - P. Fidler [-] , L. Švadlenka [-] , M. Bakeš [-] , M. Knotek [-] - T. Fišer [-] , D. Kubík [-]

Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - J. Šibal [-] , M. Polák [-] , L. Vajer [-] , O. Vajer [-] - V. Englich [-] , J. Vajer [-] , D. Buchtele [-] , L. Hegar [-] - J. Englich [-] , L. Kučera [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kykal Martin - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.