1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteč zastavila vítěznou sérii Opatovic, když doma vyhrála 1:0.


Branky


0

Dříteč se stala prvním týmem v této sezóně, která dokázala porazit Opatovice nad  Labem. Výhra domácího celku byla sice těsná 1:0, ale i to se počítá. Jak celý zápas probíhal, a jak padla vítězná branka se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou 0:0.

Již od prvních minut bylo jasné, že se bude jednat o velký boj z obou stran.  Hned v druhé minutě se dostal do velké šance Kušnír Štefan, ale hostující brankář Hampl Pavel jeho pokus vychytal. Hostující tým přijel do Dřítče s oslabeným týmem o několik hráčů, ale jejich hru to nějak nepoznamenalo. Velké potíže dělala domácím hostující útočná dvojice Balog s Richterem. Jelikož se domácím nedařila herní kombinace a kazili mnoho přihrávek, tak se do většího zakončení nedostávali. Po zmaru z obou stran skončila první polovina zápasu 0:0.

Vítězná branka padla v 88. minutě.

Druhý poločas začal s několika změnami v domácí sestavě, a to bylo na domácím celku velmi znát. Hra domácích se zlepšila a začala fungovat i kombinace. Na hostujícím celku se začala projevovat mírná únava, a tak domácí mohli zvyšovat tlak a vstřelil tak první branku zápasu. S rostoucím tlakem se tvořily šance domácího celku. Nejprve v 80. minutě zápasu nastřelil Štěpán Michal tyč a odražený balón se podařilo hostům dostat do bezpečí. To se ale blížil konec zápasu a běžela 88. minuta, která byla nakonec rozhodující v tomto zápase. Vítěznou branku vstřelil kapitán domácího celku Vrážel Radek po krásné střele, která se odrazila od tyče do brány. Po této brance si už domácí nenechali utéct tři body, a tak se mohli zaslouženě radovat.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dříteč
Trenér: "Dřítečtí hráči zaslouží pochvalu hlavně za hru ve druhé půli a za neutuchající bojovnost, která nakonec přinesla důležité tři body."




Sestavy


Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - J. Musil [-] , F. Drahokoupil [-] , M. Bednář [-] , M. Štěpán [-] - M. Nedvěd [-] (52. Z. Mužík [-] ) , R. Vrážel [-] , J. Kroupa [-] , F. Pečinka [-] - Š. Kušnír [-] , M. Pech [-] (23. P. Vrška [-] )

AFK Opatovice n. L.
P. Hampl [-] - V. Jičínský [-] , H. Bartoníček [-] (84. M. Daňhel [-] ) , J. Kovařík [-] , A. Šanda [-] (88. J. Forbelský [-] ) - R. Jánoš [-] , T. Krsek [-] , M. Vandas [-] , J. Hladík [-] - J. Balog [-] , J. Richter [-]

ŽK: 50. Š. Kušnír , 80. R. Vrážel - 41. T. Krsek , 86. A. Šanda .
Hráči zápasu: R. Vrážel .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jeřábek Břetislav - ŠTOURAČ Vladimír, DOUDOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.