Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostřešany doma porazily Roveň 4:1.


Branky


0

Ostřešany navázaly na svojí sérii výher a před 150 diváky se jim podařilo na domácím hřišti zvítězit 4:1. Ostřešany po tomto vyhraném zápasu s Rovní drží první příčku okresního přeboru Pardubic. Jak celý zápas probíhal se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina zápasu patřila domácím.

V první polovině zápasu byl aktivnější domácí celek. Ostřešany měly více ze hry než Roveň, která hrozila v první polovině pouze nakopávanými balóny. První branka padla v 18. minutě zápasu o kterou se postaral Vágner Martin. Do první půle už se žádný tým neprosadil a tak stav po první polovině zápasu byl 1:0 pro Ostřešany.

Domácí ovládli druhou polovinu zápasu.

Začátek druhé poloviny zápasu domácímu celku nevyšel dle očekávání. Hned ve 48. minutě přišla vyrovnávací branka, kterou zařídil Mikuláš Ondřej. Po této brance začal domácí celek opět hrát a bylo se na co dívat. Další gól Ostřešan padl po krásné akci, o kterou se postarali Vágner Martin a Hodás Petr. Této dvojici se podařilo pomoci krásné kombinace dostat přes obranu hostí, a poté Hodás Petr vstřelil gól na 2:1. Další branku domácího celku přidal již zmiňovaný Vágner Martin a stav byl 3:1. Poslední branka padla z nakopávaného balónu, který hostující brankář  velmi podcenil. Nakopávaný balón brankáře hostí přeskočil, a tak Moravec Lukáš měl snadný úkol. Tímto kuriózním gólem skončil zápas za stavu 4:1 pro domácí tým.



Ohlasy k zápasu


AFK Ostřešany
Trenér: "Bylo to férové kvalitní utkání z obou stran. Zápas jsme měli pod kontrolou až na jedno zaváhání a zaslouženě jsme vyhráli."




Sestavy


AFK Ostřešany
M. Jahelka [-] - M. Novák [-] , D. Paštyka [-] , M. Havelka [-] , D. Agyako [-] - M. Vácha [-] , L. Drbohlav [-] , P. Doležal [-] - M. Vágner [-] , L. Moravec [-] , P. Hodás [-]

TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - V. Žatecký [-] (55. O. Koláček [-] ) , M. Šándor [-] , A. Kašpar [-] , O. Mikuláš [-] (72. T. Madák [-] ) - M. Absolon [-] , L. Kaplan [-] , L. Johanides [-] , L. Vach [-] - L. Mládek [-] , M. Pekárek [-]

ŽK: 37. D. Paštyka , 83. M. Jahelka , 85. J. Vilím - 33. O. Mikuláš , 63. L. Mládek .
Hráči zápasu: M. Vágner - O. Mikuláš .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - RÁZEK Stanislav, ŠINDLER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.