2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice získaly první body v Dašicích.


Branky


77. O. Vajer , 85. O. Vajer - 33. J. Vrátil , 41. J. Stárek
0

Nedělní derby v Dašicíchc vidělo více jak sto diváku a přineslo velkou podívanou. Holice vedly v poločase 2:0, přesto si z Dašic odvezly jen bod. Jak a proč se tak stalo se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Hostům.

Začátek zápasu začal lépe domácí tým. Ten byl v prvních deseti minutách lepším týmem, který si tvořil šance a nepustil hosty větší příležitosti. Přesto šel hostující celek do vedení jako první. Běžela 21. minuta zápasu a Josef Vrátil pelášil po pravé straně na domácí branku, kterou nakonec ohrozil střelou z velkého úhlu, která domácímu brankáři propadla a hosté vedli 1:0. Po této brance se hostující tým probudil a začal si tvořit další gólové šance. Hned ve 24. minutě po zahraném rohu hostů skončil točený balon na břevnu domácí branky. O dvě minuty později se už hostující tým radoval z dalšího gólu, který dal Stárek Jiří. Z přímého kopu se k tomuto hráči dostal balón a až na druhý pokus se mu podařilo překonat domácího brankáře. Za stavu 2:0 pro hosty byla hra Dašického týmu velmi nepřesná. Hosté se dostávali do dalších šancí, ale ty likvidoval domácí Jan Černohubý. Na konci prvního poločasu se zrodila velká šance pro domácí tým, kdy se Jakub Englich dostal do úniku, ale hostující brankář ho v téměř jasné šanci dokázal vychytat, a tak první poločas skončil 2:0 pro Holice.

Dašice dokázaly vstřelit dvě branky.

Druhý poločas byl vyrovnaný z obou stran a oba celky si tvořily šance na gól. Přesto další branka padla až v 65. minutě, kdy se dral obranou Jakub Englich, který byl faulován ve vápně, a tak rozhodčí nařídil jasnou penaltu. Této šance se zhostil Ondra Vajer, který byl v této situaci zcela nekompromisní a poslal balón krásně k tyči. Po této brance začal domácí tým hrát velmi aktivněji než soupeř a domácí si tvořili velký tlak a schylovalo se k vyrovnávací brance. Ta nakonec přišla v 85. minutě, kdy se k balónu dostal opět Ondra Vajer, který hlavou poslal balón do sítě hostů a začala velká radost na straně domácího celku. Domácí se v posledních minutách pokoušeli o vítěznou branku, ale to už se jim nepodařilo, a tak zápas skončil 2:2.



Ohlasy k zápasu


Sparta Dašice
Fanoušek domácího týmu: "První půle byla velmi žalostná. Vytvořili jsme si jen pár šancí, ze kterých jsme nedali gól a soupeř nás dvakrát za naše hrubky potrestal. Druhou půli jsme už začali hrát, a přes velký tlak se nám nakonec podařilo v závěru zápasu srovnat na 2:2."

SK Holice B
Radek Šprta: "Od prvního gólu jsme byli lepším týmem do prvního poločasu. V druhém poločase byla hra vyrovnaná a pak přišla branka Dašic, která nás rozhodila. Soupeř nás začal tlačit a povedlo se mu vstřelit pro nás smolně vyrovnávací branku. Je to velká škoda, dnes jsme na to měli, abychom si odvezli tři body."



Sestavy


Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - L. Vajer [-] , O. Vajer [-] , M. Polák [-] , M. Hora [-] - V. Englich [-] , J. Šibal [-] , L. Hegar [-] , O. Šmejda [-] - J. Englich [-] , D. Buchtele [-]

SK Holice B
M. Bareš [-] - D. Lát [-] , R. Bareš [-] , T. Markovics [-] , J. Hlava [-] - L. Zbudil [-] , P. Flachs [-] , J. Stárek [-] , J. Vrátil [-] - J. Vančura [-] , F. Škaloud [-]

ŽK: 7. M. Hora , 86. L. Hegar - 56. D. Lát , 58. P. Flachs , 84. J. Hlava .
Hráči zápasu: O. Vajer - M. Bareš .
Místo: tráva. Počet diváků: 103. Rozhodčí: Klíma Miroslav - STRNAD David, ZAHRADNÍK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.