Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roveň doma nestačila na Přelouč a prohrála 2:4.


Branky


0

Sobotní zápas který sledovalo na 80 diváku, nestačila domácí Roveň na hostující tým Přelouč. Domácí tým sice dokázal rychlý náskok hostů 2:0 stáhnout na 2:2, ale v závěru zápasu měl poslední slovo hostující tým, který dokázal vstřelit ještě dvě branky. Jak celý zápas probíhal se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Hostům.

Začátek tohoto utkání začal lépe hostující celek. Již v 11. minutě šel hostující tým do vedení po gólu Linharta Jana, který se z levé strany dostal až do vápna a křižnou střelou nedal domácímu brankáři šanci. O další dvě minuty později se dostal do velké šance domácí tým. Z pravé strany Marek Šándor našel zpětnou přihrávkou Aleše Kašpara, který těsně minul branku hostujícího celku. Běžela 16. minuta a hosté šli dovedení 2:0, a to po průniku z levé strany se prosadil střelou Jan Hataš. Aktivní hostující tým si vytvořil další velkou příležitost na další gól po chybě v rozehrávce Rovně, ale naštěstí pro ně trefil hostující hráč jen tyč. V 28. minutě se radovala domácí Roveň ze vstřelené branky, která padla po dlouhém pasu Luďka Vacha na Miroslava Stancela, který střelou na první tyč snížil na 1:2. Jelikož se do první půle žádná branka nepadla, odcházel domácí celek s jednobrankovou ztrátou na soupeře.

Domácím se podařilo srovnat, ale i přesto zápas prohráli.

V 58. minutě se podařilo domácím vyrovnat po úniku Miroslava Stancela, který v této akci dokázal postřelil hostujícího brankáře a stav byl 2:2. Domácí tým měl velkou šanci v 60. minutě, kdy unikl Aleš Kašpar, ale ten mířil pouze do nohou brankáře. To v 75. minutě se převedl opět Jan Hataš, který křižnou střelou poslal svůj tým do vedení 3:2. Po této brance si hostující tým vytvářel stále větší tlak na branku domácí Rovně a několika nevyužitých šancí padla další branka, a to v 83. minutě po nedůrazu v domácí obraně, se dokázal prosadit Martin Stainer, který uzavřel touto brankou zápas na 2:4 pro Přelouč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roveň
Trenér: "Špatný vstup do utkání, který nás musí mrzet. Od 30 do 70 minuty jsme měli mírnou převahu a dokázali jsme vyrovnat stav na 2:2 Po obdržení třetí branky z hola nic. Mrzí nasazení některých hračů a nerespektování taktických pokynů trenérů."




Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - A. Kašpar [-] , O. Mikuláš [-] , M. Šándor [-] , V. Žatecký [-] - L. Mládek [-] , M. Pekárek [-] , L. Johanides [-] , L. Vach [-] - M. Štancel [-]

FK Přelouč B
M. Vašíček [-] - A. Havlas [-] , J. Dušek [-] , J. Kmoníček [-] , M. Štainer [-] - O. Bendžík [-] , J. Hataš [-] , P. Volejník [-] , F. Kosek [-] - J. Váša [-] , J. Linhart [-]

Hráči zápasu: J. Hataš .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Baracz Tomáš - VANIŠ František, ŘÍHA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.