0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostřešany další výhrou Újezdu 3:0 drží druhou příčku tabulky.


Branky


0

V sobotním utkání přivítal domácí Újezd velmi silný tým Ostřešany, které jsou na přední příčce tabulky. Favoritem tohoto zápasu byly Ostřešany, a ty také potvrdily svojí roli v tomto zápase, který sledovalo 80 diváků. Jak tento zápas probíhal se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Moravec zařídil dvě branky hostů.

Začátek prvního poločasu zahájil domácí celek aktivněji a byl i lepším týmem, ale žádná vážnější situace z toho nevznikla. Mezitím hosté dokázali srovnat hru s domácím Újezdem a pomalu se stávali lepším celkem na hřišti. Z jejich aktivity se zrodila první branka zápasu, kterou zařídil v 28. minutě Lukáš Moravec po nahrávce za středu hřiště od Agyako Dylan Kobina. Tento střele potvrdil svojí formu i v 35. minutě zápasu, kdy poslal hosty do vedení 2:0. Do první půle již žádná branka nepadla a tak hosté si odnášení do kabin dvoubrankový náskok.

Hosté si pohlídali svůj náskok, kterou potvrdili třetí brankou.

Druhou polovinu zápasu začal aktivněji hostující celek, který si držel svojí hru z první půle. Po špatné hře domácího celku přišlo ke dvěma střídáním, kdy se na plac dosatl v 52. minutě Filipi Oldřich a 67. minutě Černý Martin. Toto oživení bylo možná na domácím celku lehce znát, ale kontaktní branku jim to nepřineslo. To hostující tým byl ten, který uváděl temto zápasu a v 78. minutě se jim podařilo vestřelil třetí gól, který zařídil Fiala Marek. Tato branka padla po rozehraném přímém komu, kdy Fiala šel do výskoku s domácím brankářem a povedlo se mu hlavou usměrnit míč do brány. Po této třetí brance se zápas v klidu dohrál a tak si Ostřešany odvezly tři body.



Ohlasy k zápasu



AFK Ostřešany
František Horák: "Byl to dobrý kolektivní výkon, který potvrzuje výsledek zápasu. Pochvalu zaslouží nás střelec Lukáš Moravec a také Paštyka David, který nám to tam v obraně zachraňoval."



Sestavy



AFK Ostřešany
M. Jahelka [-] - M. Havelka [-] , M. Vácha [-] , D. Paštyka [-] , M. Novák [-] - J. Tejnecký [-] , L. Moravec [-] , P. Doležal [-] , D. Agyako [-] - M. Moravec [-] , M. Fiala [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Málek Pavel - LEDAJAKS Josef, ŠINDLER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.