Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titan Srch nadělil Dřítči osm branek.


Branky


0

Srch má letos velmi dobrou formu a potvrdila to v zápase s Dřítčí. Doma tomuto celku vstřetila hned osm branek před 90 diváky. Srch po tomto kole drží první příčku tabulky s 15 body a velmi kladným skóre, které je 24:8. Jak tato gólová přestřelka probíhala se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o vítězi zápasu.

Již od začátku zápasu bylo jasné, že dnes bude padat hodně branek. Oba celky začaly toto utkání velmi aktivně. Hned v 7. minutě zápasu se za domácí prosadil Maivald Jakub. Hned o tři minuty přišla rychlá odpověď hostujícího celku, kdy vyrovnávací branku zařídil Kušnír Štefan. Na další branku si diváci museli počkat až do 34. minuty. Od této minuty to bylo jako na střelnici. Domácí tým dokázal během deseti minut vstřel hned čtyři branky. V 34. minutě zvyšoval na 2:1 Vojíř Tadeáš. Tento hráč se sotva přestal radovat ze své branky a radoval se hned v 35. minutě z další, kdy se mu povedlo vstřelit branku na 3:1. To 39. minuta patřila Doležalu Marekovi, který svým gólem přispěl a zvyšoval na 4:1 a poslední tečku v tomto poločase zařídil v 44. minutě Kopecký Hubert. 

Domácí si pohlídali průběh zápasu.

Druhá půle probíhala již v klidném tempu, ale i tak diváci viděli další tři branky. Tu první zařídil v 51. minutě opět Doležal Marek, který tak zvyšoval na 6:1 pro Srch. To v 67. minutě se ozval střelec z prvního poločasu Vojíř Tadeáš, který vstřelil v tomto zápasu již třetí branku a právem se tak stal hráčem zápasu. Poslední branka toho zápasu padla v 71. minutě, kterou vstřelil hostující hráč Vrážel Radek. Bohužel se mu podařilo balón vsítit do špatné branky a tak zvyšoval na 8:1 pro domácí Srch.



Ohlasy k zápasu


Titanic Srch
Ladislav Vyčítal: "Jednostranná záležitost po celý zápas. Pochvalu zaslouží celý tým za dobrý výkon, který potvrzuje jasný výsledek zápasu."




Sestavy


Titanic Srch
V. Mičjan [-] - M. Doležal [-] , M. Zeman [-] , M. Šmíd [-] , M. Hurta [-] - M. Práchenský [-] , J. Tměj [-] , H. Kopecký [-] , R. Kršák [-] - T. Vojíř [-] , J. Maivald [-]

Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - F. Drahokoupil [-] , M. Štěpán [-] , R. Vrážel [-] - P. Vrška [-] , J. Musil [-] , Z. Zollman [-] - P. Trojan [-] , M. Nedvěd [-] , B. Pech [-] , Š. Kušnír [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Havlík Jaroslav - SVOBODA Aleš, STRNAD David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.