3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Verměřovice si doma s Lanškrounem dokázaly poradit


Branky


7. J. Smejkal (p.) , 40. J. Tlapák , 54. R. Šebrle - 31. O. Doležal
0

Lanškroun B zavítal na hřiště Verměřovic, zápas to byl v celku vyrovnaný, šťastnější byl však pro domácí tým. V zápase jsme mohli dokonce vidět i dvě penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a lepší výkon domácích

První co se v zápase stalo, byla první branka domácích a to v 7.minutě. Gól padl z penalty, ta byla písknutá po faulu na Sklenáře. K míči se postavil Smejkal a penaltu proměnil střelou do protipohybu gólmana. Po pár minutách se hosté dostali do šance po rohovém kopu, hlavička šla však těsně vedle tyče a k přímému ohrožení branky tak nedošlo. Poté se dlouhých 20 minut nic nedělo, hrála se spíše taková „nakopávaná“ a do šancí se nikdo nedostával, situace se však změnila v 31.minutě. To se hosté prokombinovali až do vápna soupeře a z pravé strany křižnou střelou dokázal Doležal vstřelit branku. Druhý gól domácích přišel ve 40.minutě po standardní situaci. Tu rozehrával Chládek z nějakých třiceti metrů, který centr nasměroval přímo na hlavu Tlapáka a ten v podstatě přeloboval gólmana hostí, který na vysoký míč nedosáhl. Do poločasu se stav nezměnil a do kabin se šlo lépe domácím, ti vedli 2:1.

Dramatický druhý poločas a neproměněná penalta hostů

Druhý poločas byl skoro stejný jako ten první, mírnější převahu měli hosté, kteří se hnali za vyrovnáním. Jejich snaha jim však moc dlouho nevydržela a už v 54.minutě domácí zvyšovali na 3:1. Konkrétně to byl Radek Šebrle, který si na středu hřiště přebral míč od záložníka a postupoval s ním směrem k brance. Opět to byl takový šťastný gól, kdy Šebrle gólmana opět přeloboval a zvýšil na 3:1, nedá se říct zda to tak chtěl nebo to byl pouze nepovedený centr, branka to byla pěkná a svůj účel splnila. V 59.minutě se domácí dostali k exekuci rohového kopu, po kterém Marek Pražák trefil hlavou tyč. O zhruba šest minut později byla k vidění šance na druhé straně, kdy se hosté dostali do šance po pravé straně, po které následovala přihrávka na střed před šestnáctku a střela, ta však mířila pouze do břevna a hosté z této šance nic nevytěžili. Další šance přišly až v samotném závěru utkání, když hosté zahrávali přímý volný kop. S rozehrávkou se nijak nepárali a zkusili překvapit gólmana střelou, ta byla výborně umístěna do pravého horního rohu, gólman domácích však vytáhl perfektní zákrok a střelu vyrazil na roh. Hned na to v domácím vápně vznikl chaos, faul a rozhodčí pískl penaltu. Míč si na puntík nachystal hostující Ondřej Doležal, střelu směřoval gólmanovi po pravé ruce, ten se ale natáhl a střelu dokázal vytěsnit. Do konce zápasu se nic víc nestalo a domácí si své vedení dokázali 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Verměřovice
TJ Sokol Verměřovice - Petr Hanuš (vedoucí týmu): Po nepříliš povedeném utkání, které jsme dnes odehráli si nakonec ze zápasu odnášíme 3 body, za což jsme samozřejmě rádi.




Sestavy


TJ Sokol Verměřovice
L. Pražák [-] - P. Šípek [-] , J. Mikyska [-] , M. Nastoupil [-] , J. Tlapák [-] - M. Chládek [-] , J. Smejkal [-] , M. Pražák [-] - J. Sklenář [-] , R. Šebrle [-] , P. Formánek [-]

FO Lanškroun B
L. Hrabáček [-] - P. Petruň [-] (77. A. Vu [-] ) , L. Komínek [-] (77. R. Šišan [-] ) , R. Hostovský [-] (89. O. Kučera [-] ) , O. Doležal [-] , R. Mizerák [-] , L. Vacek [-] (46. J. Kristek [-] ) , J. Marek [-] , O. Veselý [-] , D. Richtr [-] , O. Macháček [-]

ŽK: 29. J. Tlapák , 37. R. Šebrle , 56. J. Sklenář , 74. M. Chládek - 14. R. Mizerák , 39. L. Vacek , 56. L. Hrabáček , 64. J. Kristek .
Hráči zápasu: L. Pražák , J. Tlapák .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Papáček Libor - VALENTA Jan, MARIÁNUS Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.