1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezáživné utkání v Poličce skončilo spravedlivou remízou


Branky


0

Zápas ve kterém se moc věcí nestalo, pro diváka nezáživný fotbal a pro čtenáře velice krátké čtení. Bohužel zápas v Poličce nám více nenabídl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas a gól těsně před jeho koncem

Od první minuty se hrál velice vyrovnaný fotbal, který byl poměrně hodně chudý na šance. Ty se dlouhou dobu „schovávaly“ a hra nebyla nikterak pohledná a záživná. První vážnější šance jsme se v Poličce dočkali až 5 minut před koncem prvního poločasu, kdy se po centru ze strany dokázal prosadit hlavou Dittrich, který míč dopravil do sítě i za přispění břevna. Domácí tak šli do kabin s vedením 1:0.

Hosté srovnali, to bylo však v druhé půli vše

Druhý poločas začal a také pokračoval ve stejném duchu jako poločas první, nezáživná hra s minimem šancí divákovo oko asi moc nepotěšila, i přes to jsme se dočkali ještě jedné branky. V 73.minutě dokázal Sokol prostrčit míč na Bednára a ten vystřelil podél gólmana. Tato střela se však ještě neujala a domácí gólman ji dokázal lehce tečovat, ale na zadní tyči čekal připravený Síbrt, který balón doklepl do branky a vyrovnal tak na 1:1. Stav se do konce poločasu nezměnil a šlo se na penalty.

Hosté z penalt dokázali vytěžit druhý bod navíc

Na penalty se rozhodovalo, který celek získá onen bod navíc. Penalty se dostaly až do nějaké deváté série. Hosté však penalty zvládly lépe a tak si domů odvezly 2 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Semanín
Semanín - Michal Dvořák (hráč a trenér): Myslím si, že remíza je zasloužená. Moc pohledný fotbal to dnes nebyl, ale 2 body z venku jsou pro nás dobré.



Sestavy


SK Polička B
S. Bureš [-] - F. Švec [-] , J. Pavlík [-] , T. Jílek [-] , K. Punar [-] - P. Bureš [-] , J. Petr [-] , L. Findejs [-] (46. P. Kubát [-] ) , M. Kysilko [-] (71. T. Švec [-] ) - J. Dittrich [-] (83. Z. Groulík [-] ) , D. Kučera [-] (71. D. Ptáček [-] )

TJ Semanín
P. Šenkýř [-] - M. Šimek [-] , D. Síbrt [-] , B. Sokol [-] , M. Švihálek [-] , M. Dvořák [-] , M. Špatenka [-] , M. Bednár [-] , P. Hajdari [-] , D. Flídr [-] , T. Herynek [-] (56. M. Tomeš [-] )

ŽK: 3. M. Kysilko , 60. P. Bureš - 89. B. Sokol .
Hráči zápasu: P. Hajdari .
Místo: tráva. Počet diváků: 43. Rozhodčí: Smitka Michal - KUNC František, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.