P. Pavlák 43.
V. Louda 58.
D. Ďuriš 61. (p.)
R. Urbanec 70. (p.)
4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty zlomily zápas ve prospěch Libchav


Branky


43. P. Pavlák , 58. V. Louda , 61. D. Ďuriš (p.) , 70. R. Urbanec (p.) - 23. M. Křížek , 89. P. Bartoš
0

Zápas ve kterém padlo šest branek, kopaly se dvě penalty a dokonce se i červenalo. Jak k těmto situacím došlo se můžeme spolu podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas nabídl lepší hru Svitav

V prvním poločase se lepší hrou prezentovali hosté ze Svitav, ti více drželi míč na svých kopačkách a dokázali kombinovat, šancí si však o moc víc než domácí nevytvářeli. Hosté dočkali ve 23.minutě, kdy zabojoval Křížek a donutil tak domácí k chybě. Jeden z obránců si neporozuměl s gólmanem a k odraženému míči se dostal právě Křížek, který neměl problém poslat míč do odkryté branky. Ve 30.minutě se do šance dostal hostující Ryšavý, který po krásném centru nedokázal z rohu malého vápna přesně zamířit a střelou přes nohu jen těsně minul branku domácích. Po pár minutách se do šance dostal opět hostující Křížek, který se objevil sám v domácí šestnáctce a svoji přihrávkou ještě hledal spoluhráče, ta se mu však nepovedla a celá akce tak skončila na kopačkách domácích obránců. Na konci prvního poločasu se radovali domácí, ti se dostali ke střele, která byla sražena k Pavlákovi a ten krásnou ranou do levého horního rohu dokázal zakončit celou situaci a těsně před koncem prvního poločasu tak vyrovnal na 1:1.

Obrat v zápase a dvě penalty pro domácí

Druhý poločas značně ovlivnila situace z 51.minuty. Přišel zkrat hostujícího Křížka, který fauloval jednoho z domácích a byl vyloučen. Nutno říci, že červená karta byla na místě, protože to byl faul bez snahy jakkoliv hrát míč a Křížek tak byl po zásluze poslán do sprch. O 7 minut později dokázali domácí trestat, zatáhli si míč po levé straně, kde byl Louda a ten dokázal dostat míč až do šestnáctky, kde střelou podél gólmana hostí navýšil vedení Libchav na 2:1. O 3 minuty později došlo ke sporné situaci, kdy podle názoru hostí došlo k faulu před vápnem, nicméně rozhodčí byl jiného názoru a odpískal tak penaltu pro domácí tým. K té se postavil Ďuriš a střelou k levé tyči zvyšoval na 3:1. Hostující brankář Stehlík si na míč stačil sáhnout, bohužel pro Svitavy ho nedokázal vytěsnit a domácí tak v 61.minutě měli už slušný dvoubrankový náskok. V druhém poločase se hra už spíše uklidnila a domácí se snažili udržet dobrý výsledek až do konce. V 70.minutě však přišla další penalta pro domácí, když hostující Kubík fauloval ve vápně jednoho z domácích. Za zákrok byl odměněn žlutou kartou, byla to však už jeho druhá žlutá a samozřejmě musela následovat i červená karta a Kubík putoval předčasně do sprch. K penaltě se tentokrát postavil Radek Urbanec a střelou k levé tyči dokázal Stehlíka překonat, ten vystihl směr kopnuté penalty, ale zasáhnout nedokázal. V 89. Minutě zvládli hosté alespoň snížit na 4:2. Po rohu Jukla se k hlavičce dostal zcela nehlídaný Bartoš a se zakončením už neměl problém. To bylo z druhého poločasu vše a domácí si tak tři body na domácí půdě udrželi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libchavy
TJ Sokol Libchavy - Václav Martinec (trenér): Zápas se lámal na začátku druhého poločasu, vyloučení a následné dvě penalty asi rozhodly o tom, kdo si odnese tři body.

TJ Svitavy B
TJ Svitavy B - Pavel Brandejs (asistent trenéra): Zápas rozhodlo vyloučení Křížka na začátku druhé půle. Jsem přesvědčený o tom, že kdybychom zápas dohráli v plném počtu, tak by zápas vypadal úplně jinak a body bychom neztratili.



Sestavy


TJ Sokol Libchavy
M. Zeman [-] - P. Pavlák [-] , R. Urbanec [-] , D. Hájek [-] (86. A. Felgr [-] ) , J. Vítek [-] (77. M. Šalda [-] ) , P. Vaňous [-] , J. Kovář [-] (71. J. Boštík [-] ) , D. Prášil [-] (83. D. Vídeňský [-] ) , D. Ďuriš [-] , F. Motyčka [-] , V. Louda [-]

TJ Svitavy B
D. Stehlík [-] - P. Čonka [-] , M. Ryšavý [-] , M. Křížek [-] , D. Říha [-] (76. M. Králíček [-] ) , P. Bartoš [-] , F. Gregor [-] (72. F. Škeřík [-] ) , P. Uhlíř [-] (66. M. Švec [-] ) , I. Kyncl [-] , L. Jukl [-] , J. Kubík [-]

ŽK: 86. F. Motyčka - 15. P. Uhlíř , 60. J. Kubík , 70. D. Říha . ČK: 51. M. Křížek , 69. J. Kubík .
Hráči zápasu: V. Louda , D. Ďuriš - M. Ryšavý .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: TROCHA Adam - VAŠKO Milan, VAŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.