2:3p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka si gólem v poslední minutě vynutila penalty


Branky


0

Další zápas, který nám nabídl dva poločasy o dvou rozdílných výkonech. Jak si oba týmy vedly a co vše se v zápase stalo? Na to se spolu pojďme podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli produktivnějším týmem

První poločas nám nabídl velice zajímavou hru, která byla spíše v režii hostujících hráčů, domácí si však také dokázali vytvářet šance a hned ve druhé minutě se do šance řítil domácí Novotný, nabídnutou příležitost však nedokázal využít. V 8.minutě se z protiútoku do šance dostal Sokol, kterého krásnou centrovanou přihrávkou dokázal najít Šimek. Sokol však v zakončení selhal a nedokázal trefit branku. V minutě 23. Se hosté dočkali prvního gólu, který měl na svědomí Šimek. Sokol na Šimka dokázal prodloužit míč a ten ho s lehkou tečí dopravil do branky a zajistil tak Řetové vedení. O deset minut později se dokázal uvolnit hostující Voleský, prošel přes čtyři hráče domácích a dokázal pohotově zakončit a zvýšit na 2:0 pro Řetovou. Zbytek poločasu se odehrával víceméně od šestnáctky k šestnáctce a žádné další vážné šance k vidění nebyly.

Lepší výkon domácíh a zvrat v 90.minutě

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, ti se hnali za vyrovnáním a povedlo se jim to v 59.minutě. Kolář přihrával Marvánovi a ten si všiml vyběhnutého hostujícího gólmana a skvělým lobem poslal míč za jeho záda, v 59.minutě tak platil stav 1:2. V minutě 60. Se do šance dostal domácí Kolář, který však z nějakých pětadvaceti metrů branku hostí přestřelil. Po čtvrt hodince se do šance dostal Chromý, který z kraje vápna podobně jako jeho kolega Kolář přestřelil a z nadějné situace nic nevytěžil. V 90.minutě přišel snad nejdůležitější okamžik v druhém poločase a byla to vyrovnávací branka domácích, kterou měl na svědomí opět Marván. Ten se dokázal po přihrávce od jednoho ze spoluhráčů uvolnit a šel sám na gólmana hostí, toho si zvládl obhodit a zakončoval do prázdné branky. Zápas tak skončil remízou 2:2 a šlo se na penalty.

Penaltový rozstřel dopadl lépe pro Řetovou

Řetová dokázala penalty vyhrát v sedmé sérii a zajistila si tak druhý bod, který je z tohoto duelu jistě velice cenný.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dlouhá Loučka
TJ Sokol Dlouhá Loučka - Miroslav Kolář (vedoucí týmu): Prvních dvacet minut jsme měli tlak a dostávali jsme se do šancí, nedokázali jsme je využívat a Řetová nás potrestala. Do hry jsme se pořádně dostali až v druhém poločase po našem prvním gólu.

TJ Sokol Řetová
TJ Sokol Řetová - Jiří Stránský (vedoucí týmu): Zápas jsme měli dotáhnout do vítězného konce. Koncovku utkání jsme nezvládli a měli jsme ji hrát úplně jinak. Bohužel jsme minutu před koncem dostali gól a zápas šel do penalt.



Sestavy


TJ Sokol Dlouhá Loučka
M. Rek [-] - D. Blecha [-] , L. Kolísek [-] - J. Marván [-] , J. Šmíd [-] , D. Křivánek [-] - P. Chromý [-] , J. Kolář [-] (46. K. Jochec [-] ) , M. Sedláček [-] - P. Novotný [-] , J. Neumann [-] (84. J. Bubeník [-] )

TJ Sokol Řetová
P. Hůlka [-] - M. Sokol [-] (84. V. Šilar [-] ) , R. Voleský [-] , R. Müller [-] , A. Šimek [-] (79. J. Turek [-] ) , P. Flídr [-] , D. Volf [-] (64. R. Chudý [-] ) , T. Bohunek [-] , L. Vencl [-] , S. Sedláček [-] , J. Gloser [-]

ŽK: 34. D. Blecha , 36. J. Marván - 34. M. Sokol , 64. R. Voleský .
Hráči zápasu: J. Marván - M. Sokol .
Místo: tráva. Počet diváků: 74. Rozhodčí: LANGR Filip - VALENTA Jan, MARIÁNUS Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.