0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Verměřovice potvrdily roli favorita


Branky


0

Zápas, ve kterém byl favorit jasný. Domácí opět nezvládli začátek utkání a sami si tak celý zápas zkomplikovali, ještě k tomu nedokázali proměňovat své šance. Jak celý zápas probíhal, na to se podívejte!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů zkomplikovalo hru domácím

Domácí měli opět špatný vstup do zápasu a hned v páté minutě lovil míč ze sítě domácí gólman Motyčka. Ten byl vyběhnutý na kraji své šestnáctky čehož si všiml Marek Pražák a lobem z nějakých čtyřiceti metrů Motyčku překonal a poslal tak Verměřovice do vedení. Ve 27.minutě došlo k nedorozumění v domácí obraně a důrazný Sklenář dokázal míč vybojovat. Pak už ho pouze předložil Šebrlemu před prázdnou „kasu“ a ten se zakončením problém neměl a hosté vedli už 2:0. V 35.minutě se exekuce přímáku hostí ujal Marek Pražák a jen těsně minul hostující branku, střela však byla tečována a hosté zahrávali rohový kop. Ten byl směřován do středu šestnáctky a následoval zde velký závar a lidově řečeno to „smrdělo“ gólem. Ten však nepřišel a domácí se z této nepříjemné situace dostali. Ve 40.minutě měli snad svoji první příležitost domácí, kdy z nějakých pětadvaceti metrů napřáhl Lukáš Pechanec a trefil spojnici tyče a břevna. Další šanci domácí nedokázali využít v 45.minutě, kdy jeden z hráčů nacházel v prostoru penalty a hlavou zamířil pouze doprostřed branky, kde stál připravený Pražák a střelu zlikvidoval. Po poločase si hosté drželi vedení 2:0.

Hosté přidali gól a dokráčeli si pro tři body

Druhý poločas začali jednoznačně lépe hosté, kteří v 47.minutě přidali svůj třetí gól. Podobná situace jako ta první, pouze se změnila vzdálenost od branky. Z nějakých třiceti metrů, z levé strany, se Chládkovi podařilo domácího Motyčku opět přelobovat a hosté vedli už 3:0. Nutno říci, že domácí gólman Motyčka nepatří k nějakým prckům, skoro dvoumetrový gólman domácích asi neměl svůj den. V 68.minutě šli domácí do situace čtyři na dva a jeden z domácích útočníků nechal vyniknout gólmana Pražáka, střílel podél něj, Pražák však střelu dokázal vyrazit. O pár minut později měli domácí k dispozici standardní situaci a z nějakých pětadvaceti metrů nastřelili břevno. V 74.minutě se do úniku dostal hostující Jiří Sklenář a zakončoval podél gólmana Motyčky, ten však stačil balón nohou usměrnit pryč od branky. Do konce zápasu se nic nestalo a Verměřovice si z Újezdu odvezly tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Újezd
Horní Újezd - Ing. Zdeněk Bednář (trenér): My hrajeme a máme šance, ty nedokážeme proměnit a soupeř nám dává góly z ničeho, pak jsme všichni za blbce.

TJ Sokol Verměřovice
TJ Sokol Verměřovice - Petr Hanuš (vedoucí týmu): Bylo zde zřetelné, že domácí dlouhou dobu hráli Okresní přebor a nejsou na naši soutěž plně adaptovaní.



Sestavy


TJ Horní Újezd
V. Motyčka [-] - R. Prokop [-] (63. T. Chadima [-] ) , J. Beneš [-] (89. B. Šplíchal [-] ) , J. Fógl [-] , J. Faltys [-] - P. Prokop [-] , J. Pechanec [-] (46. M. Kusý [-] ) , V. Lněnička [-] , L. Pechanec [-] - J. Kmošek [-] (75. V. Žďára [-] ) , M. Kusý [-]

TJ Sokol Verměřovice
L. Pražák [-] - J. Černaj [-] , J. Mikyska [-] , J. Tlapák [-] , M. Pražák [-] - P. Ptáček [-] (77. A. Mikula [-] ) , M. Chládek [-] , J. Smejkal [-] - M. Kmeť [-] (85. J. Vosecký [-] ) , R. Šebrle [-] , J. Sklenář [-]

ŽK: 13. M. Chládek , 73. J. Černaj .
Hráči zápasu: P. Prokop - M. Pražák .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Schmeiser Kamil - MRKVIČKA Martin, NOVÁKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.