0:2
(0:0)
40. T. Paukert
87. M. Kmeť (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchavy si z Verměřovic vezou tři body


Branky


40. T. Paukert , 87. M. Kmeť (vl.)
0

Libchavy přijely do Verměřovic v roli favorita. Hostující hráči svou roli splnili a ve Verměřovicích si prodloužili vítěznou sérii už na šest utkání. Pojďme se podívat jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libchavy se dostaly do vedení v závěru poločasu

Zápas po celou dobu probíhal víceméně vyrovnaně, platilo to hlavně pro první poločas, kdy se hrál opravdu pohledný fotbal. V 6.minutě se po chybě v hostující obraně do šance dostal Michal Kmeť, ten před šestnáctkou sebral odražený míč a z první ho napálil na branku hostů. Hostující gólman Zeman si však s jeho střelou poradil a dokázal ji pokrýt. Další šance přišla až v 25.minutě, to se do šance dostal opět Kmeť. Po centru ze strany dokázal Sklenář míč prodloužit právě na Kmeťe, ale ten po zpracování míče a následné otočce s ním, dokázal nastřelit pouze břevno a z nadějné šance gól nevytěžil. Ve 30.minutě se do šance dostali hosté, kteří šli do brejkové situace tři na dva. Situaci však nedokázali vyřešit příliš dobře, útok výrazně zpomalili a to mělo za následek návrat domácích obránců, kteří dokázali střelu hostů zblokovat. Ve 40.minutě se z gólu po standardní situaci radovali hosté. Ke standardce z hranice vápna se postavil Paukert a krásnou střelou poslal míč k tyči domácí branky a poslal Libchavy do vedení. Ve 43.minutě se do šance stačili dostat ještě domácí a byl to konkrétně Smejkal. Ten se po dlouhém autu od Černaje dokázal s míčem ve vápně otočit a vystřelit, střela však mířila půl metru nad branku. Z prvního poločasu si tak jednobrankové vedení odnesli hosté z Libchav.

Vlastní branka pojistila Libchavám tři body

Druhý poločas začali hosté velkou příležitostí k navýšení svého vedení. V 48.minutě se k střele z hranice malého vápna dostal jeden z hostujících útočníků a domácí gólman měl co dělat, aby střelu vytlačit nad branku. To se mu však povedlo a konečkami prstů míč vytlačil na roh. Až v 57.minutě po rohu domácích ohrozil svou vlastní branku hostující Kopštein. Ten svou hlavičku poslal necelý půl metr nad svou branku a určitě si oddychl, že míč neposlal do branky. Z vyplynutého dalšího rohu se do šance dostal Jiří Sklenář, tomu však míč nešikovně spadl na stehno a od něj se odrazil Zemanovi přímo do náručí. V 60.minutě dokázal Marek Pražák ze standardní situace najít Sklenáře a ten dobře mířenou hlavičkou ohrozil Zemanovu branku. Zeman však předvedl výborný zákrok a Sklenářovu hlavičku dokázal vyrazit. O pár minut později se k další standardní situaci domácích postavil Šebrle a zkoušel ji vyřešit střelou. Prudká rána z nějakých pětadvaceti metrů mířila těsně vedle tyče hostující branky. V 78.minutě měli domácí asi největší šanci na srovnání skóre, po přihrávce Kmeťe se do šance dostal Smejkal, jeho střelu však vynikajícím zákrokem opět zlikvidoval Zeman a gól pro domácí tak nepřišel. Domácí poté stáhli hru pouze na tři obránce, což mělo za následek větší otevřenost jejich obrany a zvýšený počet šancí hostů. V 82.minutě se Libchavy dostaly do šance, bohužel jeden z jejich hráčů nedokázal z malého vápna trefit branku a trestuhodně ji přestřelil. V 87.minutě přišla nešťastná chvíle pro domácího Kmeťe. Hosté poslali z levé stran šestnáctky centr, který si právě Kmeť srazil na přední tyči do branky a hosté byli rázem ve vedení 2:0. V 90.minutě se hosté dostali ještě do jedné šance, kdy Kopštein nastřelil tyč domácí branky. To však bylo ze zápasu vše a hostující Libchavy mohly slavit už šestou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Verměřovice
TJ Sokol Verměřovice - Petr Hanuš (vedoucí týmu): Velmi kvalitní utkání z obou stran, o kterém rozhodla lepší produktivita hostujícího týmu.

TJ Sokol Libchavy
TJ Sokol Libchavy - Václav Martinec (trenér): Bylo vyrovnané utkání, které rozhodla naše větší produktivita. Strašně moc nás dnes podržel náš brankář Zeman a i díky němu jsme dnes dokázali vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Verměřovice
L. Pražák [-] - J. Černaj [-] (86. J. Vosecký [-] ) , M. Nastoupil [-] , J. Mikyska [-] , J. Tlapák [-] (73. A. Mikula [-] ) - M. Kmeť [-] , J. Smejkal [-] , M. Chládek [-] (66. P. Ptáček [-] ) , M. Pražák [-] - J. Sklenář [-] , R. Šebrle [-]

TJ Sokol Libchavy
M. Zeman [-] - P. Pavlák [-] (90. T. Donát [-] ) , R. Urbanec [-] , T. Paukert [-] , M. Kopfštein [-] , P. Vaňous [-] , J. Vítek [-] , D. Prášil [-] (81. J. Kovář [-] ) , D. Ďuriš [-] , M. Martinec [-] (76. P. Lžíčař [-] ) , V. Louda [-] (88. D. Hájek [-] )

Hráči zápasu: J. Černaj , J. Sklenář - M. Zeman , V. Louda .
Místo: tráva. Počet diváků: 103. Rozhodčí: HEJL Jindřich - JELÍNEK Jiří, MATOUŠEK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.