1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun si z Poličky veze tři body


Branky


0

Zápas, kde se čekal velice vyrovnaný výkon obou mužstev. To se potvrdilo a jediné co rozhodlo, byla větší produktivita hostů. Pojďme se na celé utkání podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se brzy dostali do vedení

V prvním poločase se hrál víceméně vyrovnaný fotbal, šance však byly spíše na straně hostů. V 2.minutě se do první velké šance Lanškrounu dostal Fait, který šel do úniku sám na gólmana. Ten však jeho střelu dokázal vytěsnit a první šanci hostů tak zlikvidoval. V 11.minutě se gólu dočkali domácí, po standardní situaci se k hlavičce na přední tyči dostal Pavliš a neomylně ji poslal do branky hostů. Domácí byli po vstřeleném gólu paradoxně aktivnější a měli určitou územní převahu. Ve 40.minutě se do šance však dostal Fait. Ten se opět ocitl sám před gólmanem domácích, ale znovu na něj nevyzrál a Dittrich mu jeho střelu vyrazil. To bylo z prvního poločasu vše a do kabin se šlo lépe domácím, s vedením 1:0.

Lanškroun díky dvěma gólům otočil zápas

Ve druhém poločase si převahu začínali budovat hosté a v 62.minutě to přineslo ovoce. Důrazný Mizerák se po Faitově přihrávce na střed hřiště dokázal uvolnit a z hranice šestnáctky poslal svoji střelu k tyči a vyrovnal na 1:1. O tři minuty později se do další šance hostů dostal Fait, tentokrát to zkoušel střelou zpoza vápna a ta mu opět ke gólu nestačila. Pozorný Dittrich si s jeho střelou dokázal poradit a bez problému ji zneškodnil. V 70.minutě přišel druhý gól pro hosty, kdy Vacek dokázal po lajně vysunout Karlíka a ten míč poslal centrem do vápna. Tam si skvěle naběhl Komínek, který svoji přesnou hlavičkou nedal Dittrichovi šanci a poslal hosty do vedení 2:1. Tento stav vydržel až do konce zápasu a Lanškroun se mohl radovat ze tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Polička B
SK Polička B - František Švec (asistent trenéra): Nějaký tlak jsme měli, ale více méně takový platonický. Možná by zápasu slušela i remíza, ale hosté dokázali své šance lépe využít a vyhráli.

FO Lanškroun B
TJ Lanškroun B - Milan Růžička (trenér): V prvním poločase se kupily nepřesnosti a nedokázali jsme ohrozit brankáře. V druhé půli se naše aktivita nakonec projevila dokázali jsme své šance proměnit.



Sestavy


SK Polička B
J. Dittrich [-] - M. Pavliš [-] , P. Scheib [-] , J. Pavlík [-] , P. Bureš [-] (75. D. Ptáček [-] ) - M. Kysilko [-] , L. Findejs [-] (63. A. Andrle [-] ) , J. Petr [-] , V. Netolický [-] (75. F. Vojta [-] ) - J. Dobiáš [-] (46. P. Kubát [-] ) - R. Netolický [-]

FO Lanškroun B
L. Hrabáček [-] - L. Vacek [-] (90. D. Kristek [-] ) , L. Komínek [-] , T. Černušák [-] (83. J. Marek [-] ) , R. Mizerák [-] , J. Karlík [-] , O. Doležal [-] (70. P. Petruň [-] ) , L. Fait [-] (81. R. Hostovský [-] ) , O. Macháček [-] , D. Richtr [-] , L. Krejsar [-]

ŽK: 55. M. Kysilko , 85. D. Ptáček - 10. R. Mizerák , 43. L. Hrabáček , 90. P. Petruň , 90. L. Vacek .
Hráči zápasu: M. Pavliš - J. Karlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jehlár Radek - KOLBABA Pavel, ŠTĚPÁNEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.