2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horka porazila favorita z Jablonného


Branky


0

Domácí Horka přivítala na svém hřišti favorita z Jablonného. Zápas se však nevyvíjel podle očekávání, alespoň ne podle očekávání hostujícího týmů. Pojďme se společně podívat na to, jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si dokázali vytvořit náskok

Domácí do zápasu vstoupili jednoznačně lépe a to díky prvnímu gólu, který dokázali vstřelit hned ve druhé minutě. Po prvním útoku domácího celku, se Horka dostala k exekuci rohového kopu. Ten si na starost vzal Škáva, který svým centrem našel na hranici malého vápna Halamku a ten gólmanovi hostí nedal svoji tvrdou hlavičkou pod břevno vůbec žádnou šanci a poslal domácí do brzkého vedení 1:0. Hosté poté předváděli hru, která se dala očekávat vzhledem k jejich postavení v tabulce, domácí přehrávali, nicméně domácí hráči byli velice obětaví a hra i díky tomu byla víceméně vyrovnaná. V 38.minutě se do šance dostal hostující Prokopec, ten ale z hranice šestnáctky pálil vedle Vraspírovi branky. O pár minut později se do další šance hostů dostal opět Prokopec, kterého tentokrát Vraspír vychytal a jeho střelu dokázal vytlačit na roh. První poločas probíhal vyrovnaně a hrál se velice pohledný fotbal, který určitě každého na stadionu musel potěšit. Domácí tým si z něj odnesl vedení a proti favoritovi z Jablonného si tak držel jednobrankový náskok.

Horka si v posledních minutách zajistila tři body

Domácí tým dokázal v druhém poločase s hráči Jablonného srovnat krok a hra byla ještě vyrovnanější než v prvním poločase. V 51.minutě se do šance dostal Škáva, který šel na hostujícho gólmana Šlahoru zcela osamocen, míč si navedl ze strany a vystřelil, Šlahora byl však pozorný a dokázal si se střelou poradit. Po pár minutách se k hlavičce po centru z pravé strany dostal domácí Juřík, který však hlavičku neumístil ideálně a Šlahora ji dokázal zlikvidovat. V 60.minutě se do další šance domácích dostal opět Juřík, z hranice šestnáctky si míč nachystal na střelu, bohužel pro domácí tým branku hostů o kousek minul. V minutě 74. se po nevýrazné akci z gólu radovali hosté. Po přenesení hry na pravou stranu si míč převzal Krejsa, který s ním postupoval směrem na Vraspírovu branku. Domácí brankář se rozhodl vyběhnout a zmenšit tak Krejsovi střelecký úhel, bohužel pro něj ho Krejsa dokázal „podstřelit“ a pod jeho tělem se míč dostal až za brankovou čáru a bylo tak srovnáno na 1:1. Domácí se však dočkali ještě druhého gólu, který padl v 87.minutě. Na hranici šestnáctky domácí rozehrávali svoji standardní situaci a to konkrétně Škáva. Ten se rozhodl vystřelit a udělal dobře, míč poslal krásnou střelou k vzdálenější tyči a Šlahora byl překonán. Domácí tak strhli vedení na svou stranu v samotném závěru a utkání si už dokázali pohlídat. Proti Jablonnému to jsou nesmírně cenné body a domácí tým si toho je určitě plně vědom.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenná Horka
TJ Sokol Kamenná Horka - Petr Chodil (vedoucí týmu): Domácí drželi s favoritem krok, ale svojí bojovností a větší touhou po vítězství dovedli zápas do vítězného konce.




Sestavy


TJ Sokol Kamenná Horka
K. Vraspír [-] - R. Svoboda [-] , J. Mach [-] , D. Nekvinda [-] - J. Škáva [-] , F. Jiroušek [-] , J. Bulva [-] - P. Juřík [-] (90. Z. Dokoupil [-] ) - M. Richter [-] , J. Halamka [-] (70. M. Bubela [-] ) , M. Nedoma [-]

TJ Jablonné nad Orlicí
J. Šlahora [-] - J. Štruml [-] , J. Kyllar [-] , M. Uher [-] (84. M. Bednář [-] ) , L. Bednář [-] (79. T. Faltus [-] ) - D. Prokopec [-] , O. Václavek [-] , M. Lička [-] , L. Krejsa [-] - J. Čada [-] , V. Polzer [-] (61. J. Špaček [-] ) -

ŽK: 19. J. Mach , 78. M. Bubela - 78. J. Štruml , 85. J. Kyllar .
Hráči zápasu: J. Bulva , P. Juřík .
Místo: tráva. Počet diváků: 77. Rozhodčí: Smitka Michal - KOMÍNEK Lukáš, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.