Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm gólů v Řetové a tři body pro Králíky


Branky


44. P. Hůlka (p.) , 70. R. Chudý - 8. M. Matoulek , 10. M. Matoulek , 41. J. Ježek , 55. J. Šmolík , 68. J. Šmolík
0

Jiskra tentokrát loupila v Řetové. Pojďme se podívat na utkání, které nám přineslo sedm gólů i dvě nešťastná zranění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly i nešťastné zranění nám přinesl první poločas

První poločas proběhl o dost lépe pro hostující Králíky, první šanci zápasu však měli domácí. Hned ve třetí minutě se domácím nabídla výhoda standardní situace. K té se postavil Jiroušek a svou střelou rozezněl břevno Valčikovi branky. V 8.minutě po centru hostů vznikl v domácí šestnáctce závar, po kterém se k míči dostal Matoulek a ten dokázal brankáře Hůlku překonat. Hned v 10.minutě se ten samý hráč dostal do další šance a zvyšoval už na 2:0. Matoulek se dostal do samostatného úniku a vyběhnuvšího gólmana Valčika dokázal přelobovat a zajistil tak Jiskře brzké dvougólové vedení. Ve 12.minutě došlo ke smolné situaci, kdy se domácí Šimek dostal do souboje o míč s hostujícím gólmanem Valčikem a tito dva se při souboji srazili hlavami a došlo ke zranění jak Šimka, tak i Valčika. Šimek si ze souboje odnesl roztržené obočí a Valčik roztrženou bradu, oba se tak podívali do interiéru Ústecké nemocnice, kam byli odvezeni na šití. Místo zraněného Valčika se do branky hostů postavil již dvougólový Matoulek. Hra byla celkem vyrovnaná, o trochu lepším týmem byli asi hosté a ti to potvrdili ve 41.minutě. Po centru z levé strany se dokázal prosadit Josef Ježek a zvýšil už na 3:0 pro hosty. Ve 44.minutě však došlo k faulu na jednoho z domácích hráčů a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil domácí brankář Hůlka a ten ji střelou, která se odrazila od levé tyče, dokázal proměnit a snížil na 1:3 z pohledu domácích. Stav vydržel stejný až do konce poločasu a hosté si odnesli slušné vedení. 

Navýšení vedení z hostující strany rozhodlo

Hra v druhém poločase výrazně napomohla hostům k vítězství. Ti dokázali svůj náskok ještě navýšit a první gól přišel v 55.minutě. Šmolík dostal přihrávku mezi obránce, udělal kličku gólmanovi a zvyšoval na 4:1. V 68.minutě přišel gól jako přes kopírák a opět to byl Šmolík, který navyšoval vedení hostů. Opět se po přihrávce mezi obranu dostal do úniku sám na branku domácích a i tentokrát dokázal svoji šanci využít a po jeho gólu byl stav už celkem jasný, 5:1 pro Jiskru. O dvě minuty později však přišlo snížení ze strany domácích, po trochu šťastném gólu. Chudý centroval míč do vápna, kde ho gólman hostů ani nikdo z obránců nedokázal odvrátit a tan doplachtil až na zadní tyč, kde se po záhadném odrazu od země a změně jeho směru, dostal až do hostující branky. Poměrně kuriózní gól pomohol domácím ke snížení na 2:5. To však bylo z obou stran vše, hosté si své vedení dokázali pohlídat a z Řetové si tak odvezli třii body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řetová
TJ Sokol Řetová - Jiří Stránský (asistent trenéra): Neměli jsme svůj den, nezasloužili jsme si vyhrát. Jiskra byla lepší a zaslouženě vyhrála.

FC Jiskra 2008
FC Jiskra 2008 - Roman Valčík (vedoucí týmu): Soupeř nás asi podcenil, my jsme však hráli výborně s hráli jsme to co doma. Kolektivně perfektně zvládnuté utkání.



Sestavy


TJ Sokol Řetová
P. Hůlka [-] - A. Šimek [-] (12. T. Hanuš [-] ) , M. Sokol [-] (46. R. Chudý [-] ) , D. Volf [-] (79. V. Šilar [-] ) , R. Voleský [-] , P. Flídr [-] , T. Bohunek [-] , M. Jiroušek [-] (70. J. Turek [-] ) , M. Voleský [-] , S. Sedláček [-] , L. Vencl [-]

FC Jiskra 2008
R. Valčik [-] (12. T. Vyšohlíd [-] ) - M. Loufek [-] , J. Pohanka [-] , J. Pařízek [-] (75. M. Ježek [-] ) , K. Jireš [-] - D. Dostál [-] , D. Paulus [-] - M. Matoulek [-] , J. Ježek [-] , J. Šmolík [-] , M. Maleček [-] (75. R. Babic [-] ) -

ŽK: 65. J. Ježek , 76. T. Vyšohlíd .
Hráči zápasu: J. Šmolík .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Halva Radek - ŠTĚRBA Jaroslav, KUNC František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.