4:1
(1:0)
76. J. Bubeník (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchavy doma prodloužily vítěznou sérii


Branky


45. P. Pavlák , 65. P. Pavlák , 86. P. Pavlák , 89. V. Louda - 76. J. Bubeník (p.)
0

Domácí Libchavy byly v roli jasného favorita, zápas však nebyl snadný a stalo se v něm spoustu zajímavého. Pojďme se podívat jak celé utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění a hubené vedení domácích

Zápas začal dle očekávání, převahou domácích, ta však nebyla nijak zdrcující a i hosté se dokázali dostávat do šancí. První poločas byl ale spíše hodně utrápený, šance se tvořily na obou stranách, ale pokaždé zklamalo zakončení. Ve 21.minutě přišla rána pro domácí Libchavy, které musely střídat svého klíčového hráče Urbance. Ten po jednom ze soubojů z výšky spadl na rameno a vykloubil si klíční kost. Zprávy z nemocnice hovoří jasně a Urbanec si na podzim už nezahraje. Hra poté pokračovala stejně jako na začátku a nehrál se zápas bohatý na šance, spíše naopak. Až těsně před koncem, ve 45.minutě, se do šance dostal Pavlák a byl z toho první gól pro domácí. Po Paukertově přihrávce se po pravé straně dostal až k vápnu Loučky a střelou k bližší tyči dokázal prostřelit Reka a poslal domácí do vedení. To bylo z první půle vše a domácí šli do kabin s vedení 1:0.

Druhý poločas nám přinesl hned čtyři góly

Druhý poločas nám nabídl už poněkud pohlednější fotbal, mnohem bohatší na šance než poločas první.  Druhý gól pro domácí přišel v 65.minutě, to se po závaru ve vápně podařilo Pavlákovi dotlačit míč do sítě silou vůle a Libchavy tak byly v dvoubrankovém vedení. Po druhém gólu jakoby domácí zvolnili a spíše se snažili zápas dohrát. V 76.minutě přišel faul Boštíka ve vlastním vápně a následovala tak penalta pro hostující tým. K té se postavil Bubeník a střelou do pravého dolního rohu nedal gólmanovi domácích šanci, ten ani nevystihl směr, takže byl úplně bez šance. Po snížení se šance rodily na obou stranách a hrál se velice atraktivní fotbal, bohužel ani jedna z šancí nepřinesla gól. Až v 86.minutě se do samostatného úniku dostal domácí Pavlák, který završil hat-trick a poslal domácí do vedení 3:1. O tři minuty později se po přihrávce Kováře do úniku dostal Louda, který se zakončením své akce neměl problém, a Libchavy vedly 4:1. To bylo ze zápasu vše, domácí dokázali potvrdit roli favorita a nad Dlouhou Loučkou zvítězili 4:1. 

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libchavy
Václav Martinec (trenér): Pro nás to dnes byly povinné tři body, které jsme dokázali získat. Hosté však byli lepší než jsme čekali a zápas to nebyl vůbec nijak snadný.




Sestavy


TJ Sokol Libchavy
M. Zeman [-] - M. Kopfštein [-] , P. Vaňous [-] , J. Vítek [-] , P. Lžíčař [-] - D. Ďuriš [-] , R. Urbanec [-] (21. F. Motyčka [-] ) , V. Louda [-] , T. Paukert [-] (67. J. Boštík [-] ) - P. Pavlák [-] (87. D. Hájek [-] ) , D. Prášil [-] (83. J. Kovář [-] )

TJ Sokol Dlouhá Loučka
M. Rek [-] - K. Jochec [-] , L. Kolísek [-] - J. Bubeník [-] (82. R. Ruml [-] ) , D. Křivánek [-] , J. Šmíd [-] , J. Marván [-] - P. Novotný [-] , P. Chromý [-] , M. Sedláček [-] , J. Kolář [-]

ŽK: 28. T. Paukert , 75. J. Boštík , 77. V. Louda - 42. D. Křivánek .
Hráči zápasu: M. Kopfštein , P. Pavlák .
Místo: tráva. Počet diváků: 91. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - HALVA Radek, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.