7:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semanín nadělil Řetové "sedmičku"


Branky


2. M. Šimek , 3. M. Dvořák (p.) , 36. M. Bednár , 37. M. Švihálek , 52. M. Dvořák (p.) , 66. M. Bednár , 78. D. Síbrt
0

Domácí Semanín dokázal vyhrát velice přesvědčivým rozdílem. Domácím jistě pomohlo i vyloučení hostujícího Bohunka hned ve třetí minutě. Pojďme se podívat jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly i červená karta pro Bohunka

Domácí měli do zápasu doslova raketový vstup a už ve třetí minutě vedli 2:0. První gól padl po centru Hajdariho z pravé strany, který dokázal Šimek nohou uklidit do branky Hůlky a poslal domácí do brzkého vedení. Ve 3.minutě přišel možná zlomový okamžik celého zápasu a byla to červená karta pro hostujícího Bohunka, ten zezadu ve vápně fauloval unikajícího Šimka a byl poslán do sprch. Pochopitelně byl nařízený pokutový kop, ke kterému se postavil Dvořák a střelou k pravé tyči gólmana překonal, ten sice vystihl směr, ale zasáhnout nedokázal. Po druhém gólu domácích se hrál celkem nezáživný fotbal bez nějakých vyložených šancí, dočkali jsme se až v 36.minutě. To si Miroslav Špatenka dokázal pohrát se dvěma obránci Řetové a poslat míč pod sebe, tam stál připravený Bednár, který Hůlku zvládl prostřelit a navýšil tak vedení domácích na 3:0. Hned z rozehry se podařilo domácímu Švihálkovi vypíchnout hostujícím hráčům míč a směřoval s ním na branku Hůlky. Nijak se s tím nepáral a z nějakých třiceti metrů vystřelil. Jeho střela krásně zamířila k tyči a Švihálek tak velice pohledným gólem zvyšoval už na 4:0. Hosté z Řetové se k žádné šanci, ze které by mohli zahrozit nedostali a poločas tak skončil pohodlným vedením domácího Semanína 4:0.

Domácí si zápas pohlídali a přidali další tři góly

Druhý poločas se víceméně nesl ve stejném duchu, jako poločas první. Hned v 50.minutě se do úniku dostal domácí Švihálek, který však situaci nedokázal vyřešit ideálně a branku tak neslavil. V 52.minutě byla pro domácí odpískána další penalta, který i podle názoru domácích byla poněkud přísná. Nicméně byla po zákroku na Bednára odpískána a k její exekuci se opět odhodlal Dvořák. Tentokrát mířil na druhou stranu, tedy doleva a míč poslal krásně pod břevno. Gólman Hůlka neměl šanci na nějaký zákrok a domácí zvýšili na 5:0. V 66.minutě se dokázal Hajdari uvolnit hned přes dva hráče Řetové a míč poslal pod sebe na Bednára, který obešel ještě jednoho obránce hostů a po zemi k tyči zvýšil na 6:0. V 70.minutě přišlo asi jediné vážné ohrožení domácí branky, kdy se ze standardky z třiadvaceti metrů svou střelou prezentoval Miroslav Voleský. Domácí brankář Šenkýř byl však pozorný a se střelou si dokázal poradit. V 78.minutě rozehrával domácí Sokol rohový kop, který poslal na přední tyč. Tam si skvěle naběhl Síbrt a hlavou poslal míč do sítě, což znamenalo sedmý gól pro Semanín. V 85.minutě se do další šance dostal Švihálek, který opět neuspěl a výborná příležitost tak přišla vniveč. Skóre zůstalo do konce zápasu už netknuté a Semanín si tak připsal vysokou výhru 7:0.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Semanín
Michal Dvořák (hráč): Červená karta určitě ovlivnila zápas, ale Řetová byla herně hodně špatná a nebýt gólmana Hůlky, tak by výsledek byl asi dvouciferný.

TJ Sokol Řetová
Jiří Stránský (vedoucí týmu): Vybrali jsme si další špatný den a pokud naši hráči nebudou chodit trénovat a nebudou plnit trenérovy pokyny, tak vyhrávat nemůžeme. Máme teď takovou krizi, spousta kluků nám nechodí trénovat a s tím se to všechno táhne.



Sestavy


TJ Semanín
P. Šenkýř [-] - B. Sokol [-] , D. Síbrt [-] , M. Švihálek [-] , M. Dvořák [-] , M. Šimek [-] (58. R. Špatenka [-] ) , M. Špatenka [-] , M. Bednár [-] , P. Hajdari [-] , D. Flídr [-] , R. Altenburger [-]

TJ Sokol Řetová
P. Hůlka [-] - R. Voleský [-] , T. Bohunek [-] , V. Šilar [-] (80. T. Hanuš [-] ) , F. Vašina [-] (46. R. Chudý [-] ) , M. Voleský [-] , R. Müller [-] , M. Jiroušek [-] , A. Šimek [-] , S. Sedláček [-] , L. Vencl [-]

ŽK: 70. M. Dvořák - 22. P. Hůlka , 42. F. Vašina , 50. V. Šilar , 51. L. Vencl , 51. S. Sedláček . ČK: 3. T. Bohunek .
Hráči zápasu: P. Hajdari , M. Bednár - P. Hůlka .
Místo: tráva. Počet diváků: 108. Rozhodčí: Mrkvička Martin - PEŠEK Martin, FELKL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.