1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza v Lanškrounu


Branky


0

Do Lanškrounu přijela Kamenná Horka, dal se čekat zajímavý zápas, který nakonec nepřišel. Pojďme se podívat na to, co se v zápase stalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nám moc nenabídl

Do první šance celého zápasu se hned v 5.minutě dostal domácí Černušák, který se po Faitově centru dostal ve vápně k hlavičce, kterou gólman Vraspír dokázal z šibenice vytáhnout. V 17.minutě se hosté dostali k exekuci volného přímého kopu, po kterém se k hlavičce ze stejného prostoru jako Černušák dostal Halamka a domácí gólman Jaroš ji dokázal vyrazit. V 21.minutě se ke střele zpoza vápna dostal domácí Komínek, brankář Vraspír ji však dokázal opět zneškodnit. Celý první poločas probíhal víceméně vyrovnaně, neviděli jsme moc šancí a pro diváka se hrál velice nezáživný fotbal, který nám toho opravdu moc nenabídl. Poločas se dohrál za stavu 0:0 a do kabin se tak šlo za smírného stavu.

Neproměněné šance znamenaly penaltový rozstřel

Druhý poločas nám nabídl pár zajímavých situací, ale nebylo jich opět mnoho. V 66.minutě dokázal hostující Richter uvolnit Halamku, který běžel sám na gólmana, svoji šanci však využít nedokázal. V 68.minutě se do další šance hostů dostal Škáva, který obdržel míč za obranu domácích. Se svou šancí naložil podobně jako jeho kolega Halamka a gól se tak neslavil. O tři minuty později dokázal z levé strany nacentrovat míč Doležal. Míč propadl vápnem až na zadní tyč, kde se nacházel Fait, ten však o kousíček míč nezasáhnul. V 88.minutě se po závaru ve vápně hostů dostal ke střele zpoza vápna Černušák, ten svou střelu však poslal mimo branku.

Domácí byli šťastnějším týmem

V penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo na stranu domácích, kteří dokázali rozstřel vyhrát poměrem 4:2 a zajistili si tak druhý bod ze zápasu.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FO Lanškroun B
Milan Růžička (trenér): Utkání bylo spíše na úrovni okresního přeboru, hrál se nepohledný a vcelku nezáživný fotbal. Myslím si, že remíza je zasloužená.

TJ Sokol Kamenná Horka
Petr Chodil (vedoucí týmu): Dnes to byl vyloženě remízový zápas. Nějaké šance byly na obou stranách, ale myslím si, že remíza je zcela zasloužená.



Sestavy


FO Lanškroun B
J. Jaroš [-] - D. Richtr [-] (46. Z. Lechnýř [-] ) , O. Doležal [-] (88. L. Hrabáček [-] ) , L. Fait [-] (86. M. Marek [-] ) , J. Jedlínský [-] (64. M. Kuttich [-] ) , L. Vacek [-] , L. Komínek [-] , T. Černušák [-] , R. Mizerák [-] , R. Šišan [-] , P. Petruň [-]

TJ Sokol Kamenná Horka
K. Vraspír [-] - R. Svoboda [-] , J. Mach [-] , M. Richter [-] , D. Nekvinda [-] - J. Bulva [-] , F. Jiroušek [-] , J. Škáva [-] , M. Nedoma [-] (46. O. Kučírek [-] ) - J. Halamka [-] (88. M. Bubela [-] ) , P. Juřík [-] -

ŽK: 24. R. Mizerák , 37. T. Černušák , 82. J. Jaroš , 84. L. Vacek - 9. M. Richter , 46. P. Juřík , 64. O. Kučírek .
Hráči zápasu: P. Petruň - K. Vraspír , M. Richter .
Místo: Albrechtice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vojta Jan - VAŠEK Josef, SOCHOR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.