2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchavská neporazitelnost v Kunčině skončila


Branky


0

Libchavy byly doposud neporaženám celkem a logicky hájily první příčku v tabulce. Pojďme se podívat jak celé utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Hned v první minutě měli hosté první šanci po dlouhém autu, který se však nepodařil nikomu zasáhnout a prošel vápnem domácích zcela netečován. V 4.minutě se hosté dostali k exekuci volného přímého kopu, který odvrátil domácí Eliáš, který celé utkání odehrál s vysokými teplotami, což dokazuje jeho přístup k fotbalu a celkově i týmu. V 9.minutě hosté poslali další dlouhý aut na Pavláka, který míč poslal na Kopšteina a ten celou situaci zakončil střelou mimo branku. Ve 13.minutě směřoval Šmehlík svůj centr na Tlustoše, před kterým dokázal Zeman míč sebrat a zabránil tak domácím ve slibné šanci. Ve 20.minutě se domácí Brychta dostal do zakončení po rohovém kopu, bohužel pro domácí branku netrefil. Ve 24.minutě se do úniku dostal hostující Martinec, v jeho akci mu však skluzem zabránil Eliáš. Ve 28.minutě se do stoprocentní šance dostal Louda, který se dostal ke střele z levé strany, ale nedokázal trefit branku. Ve 35.minutě došlo ke sporné situaci, kdy byl dle názoru hostů jednoznačně ve vápně domácích faulován Pavlák, hlavní sudí byl evidentně jiného názoru a penaltu tak neodpískal. Po převzetí míče se domácí ihned vydali do protiútoku, který přerušil ofsajd Tlustoše. Ve 40.minutě padla první branka utkání, kterou vstřelil domácí Pagáč. Ten se na hranici šestnáctky otočil s míčem a padající křižnou střelou dokázal Zemana prostřelit a poslal domácí do vedení. Ve 42.minutě se ke střele dostal Pavlák, kterou domácí Hutira pokryl. Poločasové skóre zůstalo již nezměněné a do kabin se šlo lépe domácím.

Kunčina si dokráčela za vítězstvím

Druhý poločas začal velice bojovnou hrou, kde se hráči museli „rvát“ o každý metr na hřišti. Vstup do druhé půle se však lépe povedl domácím. Hutira svým výkopem našel Šmehlíka, který vyhrál důležitý hlavičkový souboj a míč prodloužil na rozběhnutého Tlustoše. Ten byl u míče dříve než hostující hráči a vyběhnuvšího Zemana s přehledem prostřelil a poslal domácí do dvoubrankového vedení. V 60.minutě se do další šance domácích dostal opět Tlustoš, proti kterému však skvěle zakročil Zeman. V 66.minutě se domácí dostali k další střele, tentokrát u ní byl Pagáč, který místo hlavičky zvolil akrobatické zakončení levou nohou a zamířil mimo branku. V 71.minutě přišel likvidační zákrok Pagáče na Prášila, který ho atakoval zezadu a obdržel žlutou kartu. Nutno říci, že zde se mohlo i červenat a rozhodčí zřejmě přimhouřil všechny oči, které má a Pagáče nechal na hřišti. V 75.minutě přišel gól hostů, který vstřelil Pavlák. Louda poslal tvrdou přízemní přihrávku do vápna domácích, kterou dokázal ve skluzu trefit domácí Zeman. Naneštěstí pro domácí se míč odrazil k osamocenému Pavlákovi a ten nemohl minout a razantní střelou snížil na 2:1. V 78.minutě se do velké šance Kopštein, který svou střelou mimo domácí branku odmítl srovnání stavu na 2:2. V 87.minutě hosté zahrávali přímý volný kop, který dokázal Hutira zlikvidovat a jediné co se do branky dostalo, byl jeden z Libchavských hráčů. Konec zápasu provázely velké emoce a mohli jsme vidět spoustu strkanic a slyšet spousty nadávek. Domácí utkání vyhráli 2:1.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčina
Miroslav Kubín (vedoucí týmu): Po nevydařených utkáních jsme konečně dokázali smůlu prolomit a zvládli jsme silné Libchavy porazit.

TJ Sokol Libchavy
Václav Martinec (trenér): Rozhodčí Mariánus obvykle píská kvalitně, ale dnešní utkání naprosto nezvládl. V prvním poločase jsme měli jednoznačně kopat penaltu po faulu na Pavláka, kterou neodpískal. V 90.minutě byl faul na našeho hráče Loudu, po které měl být opět nařízený pokutový kop a opět se tak nestalo. Z našeho pohledu hlavní sudí dnešní zápas hrubě nezvládl a svými špatnými rozhodnutími v konečném součtu ovlivnil výsledek. Pokud by totiž penalty nařídil, tak by utkání vypadalo zcela jinak.



Sestavy


TJ Sokol Kunčina
J. Hutira [-] - L. Eliáš [-] , J. Krepl [-] , R. Zeman [-] - Z. Hlubinka [-] (83. M. Šejnoha [-] ) , T. Brychta [-] , O. Brychta [-] , J. Tlustoš [-] (74. D. Šir [-] ) - Z. Šmehlík [-] , J. Spálenský [-] (88. R. Richter [-] ) , T. Pagáč [-]

TJ Sokol Libchavy
M. Zeman [-] - F. Motyčka [-] (82. J. Kovář [-] ) , M. Kopfštein [-] , P. Vaňous [-] , J. Vítek [-] (54. J. Boštík [-] ) - D. Ďuriš [-] , V. Louda [-] - D. Prášil [-] (73. M. Šalda [-] ) , P. Pavlák [-] - M. Martinec [-] , P. Lžíčař [-]

ŽK: 72. T. Pagáč - 84. M. Martinec .
Hráči zápasu: L. Eliáš - V. Louda , P. Pavlák .
Místo: tráva. Počet diváků: 217. Rozhodčí: Mariánus Karel - PAVLAS Jiří, JELÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.