M. Nastoupil 49. (vl.)
J. Petr 74.
A. Andrle 79.
3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička svůj domácí zápas zvládla


Branky


49. M. Nastoupil (vl.) , 74. J. Petr , 79. A. Andrle
0

Utkání, které mělo být vyrovnanějšího charakteru. Skutečnost však byla jiná a domácí si dokráčeli pro vítězství. Podívejte se na to, jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas nabídl několik šancí

Domácí tým začal první poločas celkem jasnou převahou, byli lepším týmem a dokázali si tvořit šance. V 7.minutě se po prostrčení míče objevil jeden z domácích hráčů v hostující šestnáctce a gólman Pecháček se musel činit, aby jeho střelu zastavil. To se mu však povedlo a svůj tým tak velice dobrým zákrokem podržel. Ve 25.minutě se do úniku dostal Petr, který Pecháčka nastřelil do nohou a slibnou šanci nevyužil. V 33.minutě se do úniku po straně dostal Kmeť, proti němu vyběhl gólman Slaný. Celá situace se odehrávala asi třicet metrů od Slaného branky a tak se Kmeť rozhodl pro lob, který ovšem domácí branku o pár metrů minul. Ve 35.minutě se ke střele na právě straně domácí šestnáctky dostal Sklenář, kterému se míč na kopačce sklouznul a nezamířil přesně. Posledních patnáct minut prvního poločasu byli lepším týmem hosté, ze svého tlaku však nic nevytěžili a do kabin se odcházelo za stavu 0:0.

Tři góly zajistily domácím body

V druhém poločase začali jednoznačně lépe domácí. Běžela 49.minuta a k centru z pravé strany se dostal Petr, centr byl však sražen a dostal se na kopačky Krále, který zevnitř šestnáctky střílel. Jeho střelu si však do vlastní branky srazil Nastoupil a znemožnil tak Slanému jakkoliv proti střele zakročit. V 52.minutě se domácí krásně prokombinovali přes střed hřiště a dostali se ke střele z hranice šestnáctky, jejich střela však zamířila pouze do tyče. V 74.minutě domácí vstřelili více než pohledný gól. Jiří Petr se prosadil po své samostatné akci, kterou vedl středem hřiště, udělal kličku gólmanovi a do prázdné branky s přehledem zakončil. O pět minut později domácí opět skórovali a opět to byl krásný gól. Po Kysilkově standardce z třiceti metrů dokázal Andrle trefit míč z první a střelou k tyči poslal domácí do vedení 3:0. V samotném závěru utkání měli hosté ještě jednu šanci na snížení a to po střele Voseckého. Ten dostal centr z pravé strany od Ptáčka, ale z malého vápna nedokázal trefit branku a míč poslal mimo. Utkání tak skončilo výsledkem 3:0 a nutno říci, že výsledek to byl zasloužený.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Polička B
František Švec (asistent trenéra): V zápase jsme byli lepším týmem, v prvním poločase se nám naše převaha nedařila vyjádřit gólově, to přišlo až v poločase druhém. Svoje šance jsme dokázali proměnit a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Sokol Verměřovice
Petr Hanuš (vedoucí týmu): Zápas nenabídl moc vysokou kvalitu a my jsme si po našem výkonu nezasloužili odvézt ani bod.



Sestavy


SK Polička B
O. Slaný [-] - J. Dobiáš [-] (46. A. Andrle [-] ) , M. Kysilko [-] , V. Král [-] (56. J. Dittrich [-] ) , L. Findejs [-] (56. K. Punar [-] ) , J. Petr [-] , P. Bureš [-] (75. D. Ptáček [-] ) , P. Stoklásek [-] , J. Pavlík [-] , P. Scheib [-] , D. Kučera [-] (65. P. Kubát [-] )

TJ Sokol Verměřovice
L. Pecháček [-] - M. Krulikovský [-] (65. P. Ptáček [-] ) , J. Mikyska [-] , M. Nastoupil [-] , J. Tlapák [-] - M. Chládek [-] , M. Pražák [-] , J. Smejkal [-] - M. Kmeť [-] , J. Sklenář [-] (83. J. Vosecký [-] ) , R. Šebrle [-] (75. A. Mikula [-] )

Hráči zápasu: J. Petr - J. Smejkal .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Seidl Drahomír - JANSA Adam, VANĚK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.