M. Bubela 85. (p.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd urval cenné tři body


Branky


85. M. Bubela (p.) - 47. V. Lněnička , 60. P. Prokop
0

Jasným favoritem utkání byla Kamenná Horka, která si s nováčkem soutěže měla poradit. To se jim však nepovedlo a jak celý zápas probíhal? Na to se pojďme podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas

První poločas moc zajímavého nenabídl, nehrál se pěkný fotbal a spíše se hodně míčů nakopávalo. Až ve 24.minutě se hosté dostali k exekuci hned tří rohových kopů za sebou a z toho posledního vyplynula střela, která však domácí branku nijak významně neohrozila. Ve 25.minutě se po chybné rozehrávce domácích stoperů k míči dostal Patrik Prokop. Ten se místo toho, aby si míč navedl na střelu, rozhodl vystřelit hned z první a branku o velký kus přestřelil. O deset minut později se do šance hostů dostal opět Prokop, který hlavičkoval po centru ze strany. Svoji hlavičku však neusměrnil na bránu a o kousek ji minul. To bylo z první půle vše a do kabin se šlo za smírného stavu 0:0.

Hosté se dostali do vedení a dokázali si ho pohlídat

Ve 47.minutě hosté skórovali, kdy se do šance dokázal dostat Lněnička. Ten se do šestnáctky domácích dostal z levé strany, kde přešel přes dva domácí obránce a střelou na bližší tyč gólmana Vraspíra překonal a poslal hosty do vedení. V 60.minutě si nerozuměl domácí stoper se svým gólmanem a byl z toho další gól. Brankář Vraspír vyběhl pro míč a dostal se do souboje, který prohrál a míč se dostal až na Prokopa, který ho hlavou usměrnil do zcela opuštěné branky a hosté tak vedli 2:0. V 62.minutě se Roušek dostal k pěkné střele z hranice šestnáctky, tu však zamířil jen těsně vedle hostující branky. V 84.minutě přišel faul ve vápně hostů. Hájek si všímal balónu a brknul o nohy Juříka, kterému tak překazil možnost jakkoliv zakončovat a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Bubela a střelou k levé tyči snížil na 2:1. Motyčka sice vystihl směr střely, ale nedokázal se natáhnout natolik, aby ji nějakým způsobem zastavil. Utkání se poté spíše už dohrávalo, domácí se snažili ještě srovnat, ale k žádné šanci se už nedostali a Újezd si z Horky odvezl všechny tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenná Horka
Petr Chodil (vedoucí týmu): Asi náš nejslabší výkon na domácí půdě. Hosté byli lepší, běhavější a asi si vyhrát zasloužili.

TJ Horní Újezd
Ing. Zdeněk Bednář (trenér): Fotbalově oboustranně vyrovnaný zápas nebo spíše to bylo z obou stran stejně špatné. Asi jsme měli větší hlad po vítězství a díky tomu jsme dokázali vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Kamenná Horka
K. Vraspír [-] - O. Kučírek [-] (70. M. Letocha [-] ) , J. Mach [-] , D. Nekvinda [-] , Z. Dokoupil [-] - J. Bulva [-] , M. Richter [-] , F. Jiroušek [-] , P. Čapek [-] - J. Halamka [-] (83. M. Bubela [-] ) , P. Juřík [-] -

TJ Horní Újezd
V. Motyčka [-] - J. Faltys [-] , J. Fógl [-] , L. Hájek [-] , J. Beneš [-] - L. Pechanec [-] , J. Pechanec [-] , V. Lněnička [-] (80. R. Prokop [-] ) , P. Prokop [-] (90. V. Žďára [-] ) - J. Kmošek [-] (71. T. Chadima [-] ) , M. Kusý [-] -

ŽK: 45. J. Bulva , 50. P. Juřík , 64. J. Mach - 40. L. Hájek . ČK: 84. L. Hájek .
Hráči zápasu: J. Mach - V. Lněnička .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Depeš Michal - ŠIMEK Zdeněk, PAPÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.