Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sloupnice v druhém poločase ztratila celý zápas


Branky


0

Utkání, které se ve druhé půli značně zdramatizovalo. Měl to být zápas vyrovnanějšího charakteru, což potvrdil první poločas. Druhý poločas byl plný gólů a zajímavých situací, což všechny předpoklady vyvrátilo. Pojďme se podívat jak celé utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Hned ve třetí minutě zápasu se po levé straně dokázal uvolnit Krejsar, který do vápna poslal centrovaný míč. Tím našel Mizeráka, který svou střelu zamířil pouze do brankáře Mikuleckého. V 7. minutě se po dlouhém autu dostali do šance domácí, kdy Martin Šplíchal hlavičkoval míč na branku, ale gólman Hrabáček výborně zasáhl a hlavičku zneškodnil. Ve 13. minutě domácí založili protiútok, který byl přerušen faulem na samé hranici hostující šestnáctky. Domácí dostali výhodu v podobě volného přímého kopu, ke kterému se postavil Motyčka a krásnou střelou poslal domácí do vedení. Ve 30. minutě šel hostující Krejsar sám na Mikuleckého, ten ho však dokázal vychytat a následnou dorážku nezvládli hostující hráči usměrnit do branky a poslali ji mimo. O pět minut později poslal Krejsar přihrávku Černušákovi, který vystřelil a rozezněl tyč za zády Mikuleckého. Ve 44. minutě si po pravé straně míč zatáhl Kolomý a z úhlu se snažil překvapit Mikuleckého. To se mu ale nepovedlo a Mikulecký proti střele dokázal zasáhnout. Ještě ve 45. minutě se hosté dostali k exekuci přímého volného kopu, který rozehrával Mizerák. Ten zvolil střelu, kterou mu však opět vyrazil v prvním poločase skvělý Mikulecký. První poločas skončil lépe pro domácí, kteří šli do kabin s jednobrankovým vedením.

Hosté dokázali vývoj utkání zvrátit

V 53. minutě se do šance dostal Richard Šplíchal, který z dobré pozice neprostřelil Hrabáčka a poskakující míč z nebezpečného prostoru na roh odklidil Vacek. O minutu později se po centru z levé strany dokázal uvolnit Rozlívka, který se dostal i ke střele, kterou ke smůle domácích poslal nad branku. V 56. minutě se po rohovém kopu dostal k míči Rozlívka, který z hranice šestnáctky přeloboval Hrabáčka a zařídil domácím dvougólové vedení. V 57. minutě došlo k velmi sporné situaci, kdy pomezní rozhodčí signalizoval penaltu pro domácí, na což hlavní sudí vůbec nereagoval a hru nechal plynout dále. Domácí hráči se přestali koncentrovat na hru a byli poněkud rozhození, i v hledišti to po této situaci začalo vřít. V 58. minutě přišlo snížení ze strany hostů, kdy Mizerák dokázal ze standardky najít Stasiowského a ten poslal míč do branky. V 64. minutě přišlo vyrovnání, které zařídil Krejsar. Ten po přihrávce od Černušáka prošel středem hřiště a střelou k pravé tyči srovnal stav utkání na 2:2. V 77. minutě Stasiowski nacentroval míč na zadní tyč, kam si naběhl Kolomý a hlavou poslal míč do sítě. V 82. minutě domácí obrana propadla a Fait upaloval s čem sám na branku. Ve vápně domácích byl však sražen a byl nařízen pokutový kop, ke kterému se postavil Stasiowski a střelou po zemi doleva penaltu proměnil. Těsně před koncem utkání měl ještě jednu velkou šanci domácí Vondra, z prostoru penalty však nedokázal trefit branku a přestřelil ji. Utkání skončilo výsledkem 2:4 a hosté mohli být s obratem v zápase více než spokojení.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Sloupnice
Tomáš Karlík (vedoucí týmu): Zápas jsme si prohráli sami, nehráli jsme to, co jsme chtěli a po situaci v 57.minutě jsme se přestali koncentrovat a hosté nás potrestali.

FO Lanškroun B
Milan Růžička (trenér): Bylo to vyrovnané utkání, které jsme mohli rozhodnout už v prvním poločase. Domácí se svojí bojovností dostalo do vedení, ale my jsme to naštěstí nevzdali a podařilo se nám to otočit.



Sestavy


SK Sloupnice
M. Mikulecký [-] - T. Jelínek [-] , M. Šplíchal [-] - - J. Vondra [-] - R. Šplíchal [-] (70. J. Vondra [-] ) , M. Rozlívka [-] , P. Kupka [-] (81. V. Vera [-] ) , M. Motyčka [-] , J. Vera [-] , L. Štarman [-] (48. V. Jelínek [-] ) , P. Nguyen [-] (68. V. Fikejz [-] )

FO Lanškroun B
L. Hrabáček [-] - O. Veselý [-] , Š. Kolomý [-] , D. Richtr [-] , O. Doležal [-] (70. O. Macháček [-] ) , L. Komínek [-] (46. L. Fait [-] ) , L. Krejsar [-] (73. P. Petruň [-] ) , L. Vacek [-] (90. J. Marek [-] ) , P. Stasiowski [-] , T. Černušák [-] (83. D. Skalický [-] ) , R. Mizerák [-]

ŽK: 73. V. Fikejz , 84. J. Vondra .
Hráči zápasu: M. Mikulecký - P. Stasiowski , Š. Kolomý .
Místo: tráva. Počet diváků: 160. Rozhodčí: HEJL Jindřich - ŠTĚRBA Jaroslav, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.