J. Scheib 36. (p.)
D. Říha 65.
F. Gregor 71.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy svůj zápas pohodlně zvládly


Branky


36. J. Scheib (p.) , 65. D. Říha , 71. F. Gregor
0

Utkání dvou tabulkově stejně postavených týmů nám nabídlo deváté kolo. Měl to být vyrovnaný zápas, skutečnost však byla jiná. Pojďme se podívat jak zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Domácí hráči utkání začali mnohem lépe a v podstatě celý zápas měli více ze hry. Ve 4.minutě se po chybě hostujíc obrany dostal do šance Scheib, který šel s míčem sám na gólmana, ale svoji střelu poslal mimo branku a z nadějné šance nic nebylo. O pár minut později se domácí Jukl dostal k centru, který posadil na hlavu Scheiba, ten ale opět zamířil mimo branku hostů. V 35.minutě zahrál jeden z hostujících hráčů rukou ve vlastní šestnáctce a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Scheib a střelou pod břevno nedal Šenkýřovi šanci zasáhnout. Posledních pět minut prvního poločasu hosté vcelku tlačili a měli dost standardních situací, bohužel pro ně ani jedna neskončila gólem a do kabin se odcházelo lépe domácím, s vedením 1:0.

Svitavy přidaly dva góly a zajistily si tak tři body

Druhý poločas nám dlouho nenabídl žádnou zajímavou situaci, až v 60.minutě se po rohu dostal k hlavičce domácí Říha, ale nedokázal ji dobře usměrnit a branku netrefil. V 65.minutě se po Scheibově přihrávce dostal do šance Říha, udělal kličku gólmanovi a pohodlně zakončil do prázdné branky Šenkýře. O šest minut později Scheib díky své důrazné hře vybojoval míč, který poslal na pravou stranu na Říhu a ten svou přihrávkou pod sebe vybídl svátečního střelce Gregora, který se tentokrát nemýlil a střelou pod břevno zvýšil na 3:0. V 80.minutě se jeden z hráčů Semanína dostal do úniku na domácího gólmana Stehlíka, ten však celou situaci zvládl a skvěle zakročil. V 84.minutě se po krásné přihrávce Jukla dostal do šance Říha, jeho střelu mu však Šenkýř zlikvidoval. V 88.minutě se sám na Šenkýře vydal Škeřík, který jeho branku přestřelil. Utkání se dohrálo za stavu 3:0 pro domácí a ti si zcela zaslouženě připsali další tři body do tabulky.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Pavel Brandejs (asistent trenéra): Z důvodu velké marodky jsme museli sestavu nějak „polepit“ dohromady, ale i přesto jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Svitavy B
D. Stehlík [-] - J. Sedlák [-] , J. Kubík [-] , I. Kyncl [-] , L. Jukl [-] - F. Gregor [-] , F. Škeřík [-] , D. Říha [-] , P. Bartoš [-] - J. Scheib [-] (76. F. Škraňka [-] ) - M. Švec [-]

TJ Semanín
P. Šenkýř [-] - M. Tomeš [-] (60. M. Votřel [-] ) , D. Síbrt [-] , M. Švihálek [-] , M. Dvořák [-] , M. Šimek [-] , M. Špatenka [-] , M. Bednár [-] , D. Flídr [-] , R. Altenburger [-] , T. Herynek [-] (63. D. Krása [-] )

ŽK: 40. I. Kyncl , 63. D. Říha - 35. M. Dvořák .
Hráči zápasu: L. Jukl , D. Říha .
Místo: UMT. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čad Jiří - SVĚDIROH Miroslav, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.