Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Loučka pěti góly deklasovala Jiskru


Branky


0

Utkání, které nám nabídlo celkem neočekávaný průběh. Favorizované Jiskře zápas moc nevyšel, což jde poznat i podle výsledku utkání. Pojďme se podívat na to, jak utkání v Dlouhé Loučce probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili slušné vedení

Hned v 5.minutě dokázal dlouhý centr prodloužit Marván až na Sedláčka, kterému však šanci překazil zákrok hostujícího gólmana Valčika. Po pár minutách se Sedláček dostal do výborné šance, ze které však nastřelil pouze břevno. K odraženému míči se dostal Kolář, který však svou střelu poslal vysoko nad branku. V 17.minutě došlo ke sporné situaci, ze které padl první gól domácích. Chromý se údajně měl po souboji s jedním z hostujících obránců dotknout míče rukou, je možné že tomu tak opravdu bylo, nicméně rozhodčí nic nepískl a Chromý se dostal do úniku, který dokázal s přehledem zakončit a poslal domácí do vedení 1:0. Ve 20.minutě si hosté dokázali vypracovat pohlednou akci, po které zvonila tyč za zády gólmana Reka. V 35.minutě se ke střele z kraje vápna dostal Šmolík a svoji střelu poslal do břevna domácí svatyně. P minutu později se po dlouhém centru dokázal prosadit Křivánek, který míč do branky poslal snad zády. Ve 40.minutě se do poslední šance v prvním poločase dostal hostující Matoulek, který opět rozezněl domácí brankovou konstrukci, když svou střelu poslal opět do břevna. Poločas tak skončil vedením domácích 2:0, ti mohli být o dost spokojenější než hráči hostující Jiskry.

Loučka přidala tři góly a bylo po zápase

V 50.minutě se hosté dostali do obrovské šance. Po krásném zatažení míče po straně adresoval Šmolík svoji přihrávku skrze pokutové území na zadní tyč, kde stál Ježek. Ten však z půl metru nedokázal trefit branku a svoji střelu poslal mimo. V 59.minutě se po chybě hostujícího Ježka, který chtěl poslat malou domů, dostal do šance Kolář, který jeho přihrávku vystihl a tváří v tvář gólmanovi celou situaci zakončil. V 60.minutě se hosté dostali k exekuci volného přímého kopu, ze kterého Paulus opět nastřelil břevno domácí branky. V 63.minutě po urážce hlavního sudího dostal červenou kartu Pohanka a zápas pro něj předčasně skončil. V 77.minutě přidal svůj druhý gól Chromý, který utekl hostující obraně a svoji šanci proměnil. O minutu později domácí zvýšili na konečných 5:0, kdy se po skrumáži ve vápně odrazil míč k Novotnému a ten dokázal Valčika prostřelit. Utkání skončilo výsledkem 5:0 a domácí si tak připsali vysokou a velmi cennou výhru.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dlouhá Loučka
David Blecha (hráč): Zaslouženě jsme vyhráli, dokázali jsme své šance proměňovat a to rozhodlo.

FC Jiskra 2008
Roman Valčík (vedoucí týmu): Náš dnešní výkone nebyl dobrý. Šance jsme si vytvořit dokázali, ale s jejich proměňováním to bylo horší, naše neproduktivita dnes rozhodla.



Sestavy


TJ Sokol Dlouhá Loučka
M. Rek [-] - J. Neumann [-] , L. Kolísek [-] , K. Jochec [-] (67. P. Bouček [-] ) - J. Šmíd [-] , D. Křivánek [-] (83. D. Blecha [-] ) , J. Bubeník [-] (52. P. Novotný [-] ) , J. Marván [-] - M. Sedláček [-] , P. Chromý [-] , J. Kolář [-] -

FC Jiskra 2008
R. Valčik [-] - M. Loufek [-] , J. Pohanka [-] , J. Pařízek [-] - D. Dostál [-] , T. Vyšohlíd [-] , D. Paulus [-] (87. M. Ježek [-] ) - J. Šmolík [-] , J. Ježek [-] (71. J. Koreň [-] ) , M. Matoulek [-] (82. R. Babic [-] ) - K. Jireš [-]

ŽK: 31. P. Chromý , 33. D. Křivánek , 43. J. Neumann , 67. K. Jochec , 73. P. Novotný - 8. D. Paulus , 32. J. Pařízek , 35. J. Šmolík , 47. J. Pohanka , 60. M. Matoulek , 70. T. Vyšohlíd . ČK: 63. J. Pohanka .
Hráči zápasu: P. Chromý , M. Sedláček - D. Dostál .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: TROCHA Adam - LUKÁŠEK Jiří, VAŠKO Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.