Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proseč ve šlágru kola dokázala doma porazit Stolany


Branky


0

Šlágr kola se odehrál na hřišti v Proseči, kde domácí tým vyzval hosty ze Stolan. Utkání to bylo velice zajímavé, tak se na něj spolu pojďme podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili klidné vedení

Domácí do zápasu vstoupili s chutí odčinit nepříjemnou porážku z Choltic. První branku se jim povedlo vstřelit už ve 13.minutě a to, když se domácí dostali k rozehrávce po jednom z faulů na půlce hřiště. K míči se postavil Macháček a z půlky hřiště zkusil překvapit gólmana. Ten opravdu překvapený byl a možná i díky větru, který byl při zápase silný, balón doplachtil až pod břevno hostující branky a domácí vedli 1:0. Další gól přišel v minutě 38., kdy se po závaru ve vápně hostů dostal k míči Hromádka a špičkou kopačky dokázal prostrčit míč pod tělem gólmana Tomáše. Domácí tak vedli už 2:0 a tento stav si pohlídali až do konce poločasu a odcházeli tak do kabin výrazně spokojenější než hosté ze Stolan.

Domácí si tři body dokázali uhlídat

Do druhého poločasu lépe nastoupili hosté, kteří měli evidentně chuť se zápasem něco udělat a s porážkou se smířit nechtěli. V 60.minutě se dočkali snížení po akci Váchy s Dostálem, kdy prvně zmiňovaný Vácha skvěle narazil Dostálovi a ten z hranice šestnáctky dokázal přesně zamířit a zajistit tak snížení na 2:1 z pohledu domácích. Za 20 minut se však radovali opět domácí a to když se po rohu Stolan dokázal do úniku dostat domácí obránce Macháček a s balónem dojít „až do brány“. Stav se tak opět měnil a domácí opět odskočili o dvě branky. Stav s měnil ještě jednou a opět na domácí straně. V 83.minutě rozhodčí pískl penaltu ve prospěch domácích, k míči se postavil Hromádka a penaltu proměnil. Střelu tlačil na pravou stranu a i přes to, že brankář Tomáš dokázal vystihnout směr, tak bohužel pro Stolany míč vyškrábnout nedokázal a domácí vedli už 4:1. To se už 10 minut před koncem zdálo jako neřešitelná situace a také to tak dopadlo, domácí tým si své vedení udržel a připsal si tak cenné domácí vítězství nad Stolany 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Proseč
FK Proseč - Richard Raba (hlavní pořadatel): Se Stolany jsme uhráli dobrý výsledek a myslím si, že přítomní domácí fanoušci nemuseli litovat,když v počtu 150 dali přednost svému mužstvu před televizní konkurenci národního mužstva.

SK Stolany
SK Stolany - Zdeněk Motyčka (vedoucí týmu): Většinu zápasu jsme byli lepší a hnali jsme se za třemi body, bohužel jsme byli neproduktivní. Domácí svých pár šancí využili a dokázali udržet 3 body na domácí půdě.



Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - J. Volf [-] , J. Dvořák [-] , P. Macháček [-] , V. Koutný [-] - M. Hromádka [-] , V. Menc [-] (85. Z. Kunhart [-] ) , J. Marek [-] , Z. Marek [-] , M. Vopařil [-] (82. D. Lampárek [-] ) - T. Mareš [-]

SK Stolany
J. Tomáš [-] - M. Hluchník [-] , O. Novotný [-] , M. Starý [-] , L. Fríbl [-] - J. Vácha [-] , J. Kuchta [-] , T. Vávra [-] , J. Hýl [-] (74. R. Ceral [-] ) - L. Dostál [-] (82. F. Růžička [-] ) , D. Bakeš [-] -

ŽK: 11. V. Koutný , 15. J. Dvořák - 23. O. Novotný , 50. L. Fríbl , 58. J. Kuchta , 66. T. Sedláček .
Hráči zápasu: P. Macháček - J. Vácha .
Místo: Proseč. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Scheib Jan - HOŘÍNEK Lukáš, HEJL Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.