L. Simon 63.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice dokázaly po dvou zápasech vyhrát


Branky


63. L. Simon - 44. J. Kašpar , 69. J. Kašpar , 79. P. Ehl
0

Sezemice zavítaly do Srubů, kde se nedalo čekat nějaké snadné vítězství, domácí byli velice obstojným soupeřem i přes fakt, že hráli polovinu zápasu v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta nastartovala hru hostů

První poločas byl takový oboustranný, šance byly na obou stranách. Vypadalo to na to, že kdo dá první gól, ten vyhraje. V 25.minutě se do šance řítil Jiráský, když šel sám na gólmana, bohužel pro domácí ji proměnit nedokázal. Zlomový okamžik nastal asi v minutě 40., kdy dostal domácí gólman Horyna červenou kartu za tvrdý faul mimo vápno na Černohorského. Po 4 minutách se z gólu radovali už hosté. Kašpar se dostal k odraženému míči a napálil ho směrem na bránu. Brankář neměl šanci a hosté vedli 1:0. Do konce poločasu se nic dalšího nestalo a do kabin se šlo lépe hostům.

Domácí se i v deseti chtěli rvát o 3 body

Druhý poločas začal tlakem domácích, kteří zvládali svého soupeře i v deseti přehrávat. V 63.minutě se k odraženému míči dostal domácí Lukáš Simon a nepáral se s tím, míč napálil pod břevno a vyrovnal na 1:1. Poté domácí nevyužili další dvě velké šance a hosté trestali. Po rohu domácích se hosté dostali do rychlého protiútoku a Jiří Kašpar ho dokázal proměnit. Deset minut po tom se odehrála další situace jak přes kopírák, kdy se do úniku dostal Ehl a svoji samostatnou akci dokázal zakončit a zvýšil tak na 3:1 pro Sezemice. Stav do konce zápasu zůstal stejný a Sezemice si tak vezou 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sruby
TJ Sokol Sruby - Lukáš Simon (kapitán): Utkání ovlivnila červená karta z první půle, po tom co se nám podařilo vyrovnat jsme se místo bránění výsledku začali honit za třemi body a to nás stálo i ten bod jediný.

TJ Spartak Sezemice
TJ Spartak Sezemice - Petr Málek (trenér): Zápas jsme zvládli dobře, kluci to všichni odjezdili po prdeli a vítězství si zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Sruby
V. Horyna [-] - M. Jiráský [-] , J. Gerčák [-] , R. Flídr [-] , P. Šeda [-] (40. M. Bělohlávek [-] ) , L. Chadima [-] , J. Novotný [-] , L. Simon [-] , T. Dušek [-] , M. Seidenglanz [-] (33. P. Kubík [-] ) , M. Šotka [-]

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - M. Hrdý [-] (46. J. Kříz [-] ) , M. Ráliš [-] , T. Kašpar [-] , M. Popílka [-] - V. Černohorský [-] (85. M. Uhlíř [-] ) , V. Langr [-] , L. Knaute [-] , L. Borovec [-] - J. Kašpar [-] , P. Ehl [-]

ŽK: 40. M. Jiráský , 53. J. Novotný , 73. T. Dušek - 75. V. Langr , 87. J. Kašpar . ČK: 40. V. Horyna .
Hráči zápasu: J. Kašpar .
Místo: tráva. Rozhodčí: TROCHA Adam - ZAVŘEL Aleš, NOVÁKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.