5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stolany doma zahrály bez problému


Branky


0

Zápas ve kterém byli vidět hlavně domácí, kteří byli lepším týmem a dokázali nastřílet hned několik branek. Pojďme se spolu podívat, jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili poklidné vedení

Domácí Stolany do zápasu vstoupily lépe a prokázaly to hned ve 14.minutě, kdy Vácha dokázal prostrčit balón skrze obranu hostí na Bakeše a ten s přehledem z prostoru penalty prostřelil gólmana a zařídil tak Stolanům brzké vedení 1:0. O patnáct minut později se domácí opět radovali, když Hýl dokázal překrásnou přihrávkou uvolnit Dostála a ten si všiml vyběhnutého gólmana a dokázal ho přelobovat. Ve 43.minutě se k exekuci rohového kopu dostal Starý, který v šestnáctce našel Váchu a ten hlavou překonal hostujícího gólmana. Do konce poločasu se už nic významného nestalo a domácí tak odcházeli ze hřiště s klidným vedením 3:0.

Navýšení vedení a 3 body pro Stolany

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět domácí, kteří hned v 54.minutě dokázali vstřelit branku. Starý se z nějakých dvaceti metrů opřel do míče a ten zapadl až do branky. Nutno říci, že míč byl ještě tečován a to gólmanovi hostí velice ztížilo možnost zákroku. Poté se hrál vyrovnaný fotbal a na hřišti se nic moc nedělo. V 76.minutě ale došlo ke kiksu hostujícího brankáře Tučka, který si předkopl balón a ten mu sebral Dostál. Ten už se zakončením do prázdné brány neměl problém a zvýšil tak na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Stolany
SK Stolany - Zdeněk Motyčka (vedoucí týmu): Poměrně herně vyrovnaný zápas, ve kterém jsme si trpělivě počkali na své šance a dokázali jsme je proměnit a zápas vyhrát.




Sestavy


SK Stolany
J. Tomáš [-] - M. Hluchník [-] , M. Starý [-] , O. Novotný [-] - J. Vácha [-] , J. Kuchta [-] , T. Vávra [-] , J. Hýl [-] - L. Dostál [-] (81. R. Ceral [-] ) , D. Bakeš [-] (68. M. Ždímal [-] ) - F. Růžička [-]

SK Chroustovice
P. Tuček [-] - J. Dvořák [-] , P. Horčička [-] , A. Mazánek [-] (45. M. Lebeda [-] ) , L. Komárek [-] - Z. Krejbich [-] (77. V. Pospíšil [-] ) , T. Hermann [-] , T. Daněk [-] - M. Dostál [-] , P. Derka [-] , J. Uhlíř [-]

ŽK: 38. F. Růžička , 66. O. Novotný .
Hráči zápasu: L. Dostál , D. Bakeš .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Volný Bohuslav - OBAJDIN Jan, JEHLÁR Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.