D. Jandera 51.
L. Klapal 86. (p.)
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříkov doma ubojoval těsnou výhru až v závěru


Branky


51. D. Jandera , 86. L. Klapal (p.) - 32. F. Pražák
0

Dobříkov doma přivítal Cerekvici, té se zatím moc nedaří. V tomto zápase hosté předvedli velice sympatický výkon, na kterém se dá do dalších zápasů stavět, bohužel radost alespoň z bodu jim zkazil závěr utkání. Co se stalo? Na to se pojďme podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sympatický výkon hostů

První poločas byla lepší Cerekvice, její hráči předváděli lepší výkon než domácí Dobříkov. První gól se hostům povedlo vstřelit v 32.minutě, kdy se Růžek dokázal uvolnit u lajny a křížem poslal přihrávku do vápna, kde se střelou z první dokázal prosadit Pražák. Hosté z Cerekvice celý první poločas sázeli spíše na brejky, což se jim i z části dařilo, nedokázali však ze svých šancí vytěžit další gól, který by je posunul blíže ke třem bodům. I domácí se ale dostávali do šancí, které bohužel pro ně nedokázali proměnit. Domácí se povedlo nastřelit břevno a později i tyč. První poločas tak skončil vedením Cerekvice 1:0 a její hráči mohli být spokojenější.

Sporná penalta v závěru rozhodla

Po bouřce v kabině se domácí začali více tlačit do útoku a dávali hostím docela zabrat. Hned v 55.minutě se domácím snaha vyplatila, kdy se dostali do šance po rohovém kopu. Ten vápnem hostí propadl až na zadní tyč, kde stál připravený Jandera a míč pouze doklepl do prázdné branky. Zhruba v 70.minutě se hosté ve třech řítili na branku domácích, nadějnou situaci „tři na jednoho“ však nedokázali využít a branku nevstřelili. V 86.minutě došlo k poněkud sporně odpískané penaltě, kdy jeden z domácích hráčů spadl v šestnáctce hostí a rozhodčí Jansa odpískal penaltu. K té se postavil Klapal a s přehledem ji proměnil a zajistil tak domácímu Dobříkovu vedení i následnou výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříkov
TJ Sokol Dobříkov - Jiří Němeček (asistent trenéra): Bylo to spíše vybojované vítězství. Rozhodčí spoustu situací pouštěl a hra tak byla zbytečně vyostřená, dá se říci že to nezvládl. Pochválil bych celý kolektiv za hru a bojovnost až do konce utkání.

TJ Slavoj Cerekvice
TJ Slavoj Cerekvice - Tomáš Kusý (místopředseda klubu): S výkonem mužstva jsem naprosto spokojen, máme na co navazovat. Pokud takový výkon předvedeme i příští týden proti Sezemicím, tak můžeme konečně urvat tři body.



Sestavy


TJ Sokol Dobříkov
L. Novotný [-] - M. Dostál [-] , P. Horníček [-] , A. Karela [-] , T. Csernyanszky [-] (75. A. Erber [-] ) - J. Vaněk [-] , D. Jandera [-] (83. J. Rychtařík [-] ) , L. Klapal [-] , J. Svoboda [-] (59. O. Plecháček [-] ) - L. Rydval [-] , Z. Ševčík [-]

TJ Slavoj Cerekvice
M. Kuta [-] - O. Jetmar [-] , M. Kříž [-] , R. Kučera [-] , R. Pražák [-] (76. K. Oliva [-] ) , L. Pachta [-] - J. Růžek [-] , Z. Lorenc [-] (54. P. Žukovský [-] ) , F. Pražák [-] (33. M. Brychta [-] ) - J. Vostrčil [-] , Z. Kysilka [-] (69. R. Šeda [-] )

ŽK: 13. D. Jandera , 42. L. Rydval , 80. O. Plecháček , 84. P. Horníček - 75. L. Pachta .
Hráči zápasu: J. Vostrčil .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jansa Adam - PAPÁČEK Libor, SEIDL Drahomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.