1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sruby loupily v Řečanech


Branky


0

Zápas, který vyvrátil očekávání. Někdo by si mohl myslet, že v tomto zápase si pro tři body bez problému dokráčejí domácí, nebylo tomu tak. Jak zápas probíhal? Na to se spolu pojďme podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepším týmem a zajistili si náskok

Prvních dvacet minut byli lepším týmem hosté. Hned v páté minutě se sám na branku řítil Kubík, ten však svou šanci neproměnil. V 16.minutě se hosté už z gólu radovali, to se po přihrávce Chadimy dokázal prosadit Vrabec a dostal tak Sruby do vedení. O nějakých 5 minut později se do další šance hostů dostal jejich kapitán Simon a po zpětné přihrávce, která mu byla adresována na kraj vápna dokázal  gólmana Moravce prostřelit a zvýšit tak na 2:0 pro hosty. V 25.minuty se krásnou brankou prezentoval domácí Wiesner. Ten se do míče opřel z nějakých pětadvaceti až třiceti metrů a poslal ho pod víko Bělohlávkovi, ten neměl šanci nějak zakročit. Do konce poločasu přetrval mírný tlak hostů, žádné další šance se však už neurodily a do kabin se šlo za stavu 1:2.

Zlepšený herní projev domácích

V druhém poločase se lépe prezentovali domácí, alespoň co se týče herní stránky. Šancí si dokázali vytvořit opravdu zoufale málo a přišel trest a to v podobě třetího gólu hostů. Ještě před gólem měl však šanci Jiráský, který ve své šanci trefil pouze tyč. Gól padl v 76.minutě a byl u toho opět Jiráský, který po nahrávce Vrabce dokázal gólmana domácích Moravce prostřelit a zvýšit na 3:1 pro hostující Sruby. V 90.minutě šli hosté do situace 4 na nikoho, kterou Novotný nedokázal zakončit a z vyložené šance tak nevytěžil vůbec nic. Zbytek zápasu se už pouze dohrál a hosté si z Řečan odvezli tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Řečany nad Labem 1920
SK Řečany nad Labem 1920 - Aleš Petrů (sekretář): Dnes jsme předvedli špatný výkon a až na gól Wiesnera jsme za celý zápas neměli v podstatě nic.

TJ Sokol Sruby
TJ Sokol Sruby - Lukáš Simon (kapitán): Utkání jsme vyhráli díky povedeným dvaceti minutám, kdy jsme ze čtyř šancí proměnily dvě a výsledek si dokázali pohlídat.



Sestavy


SK Řečany nad Labem 1920
R. Moravec [-] - J. Fofoňka [-] (60. J. Rajnet [-] ) , M. Wiesner [-] , F. Fofoňka [-] (46. F. Bank [-] ) , V. Štěpánek [-] , M. Moravec [-] , L. Chára [-] , L. Hostinský [-] , R. Grande [-] , Š. Tichý [-] , M. Kobera [-] (74. D. Munzar [-] )

TJ Sokol Sruby
M. Bělohlávek [-] - M. Jiráský [-] , J. Gerčák [-] (67. J. Matoušek [-] ) , R. Flídr [-] (71. Š. Houdek [-] ) , T. Vrabec [-] , L. Chadima [-] , J. Novotný [-] , L. Simon [-] , T. Dušek [-] , P. Kubík [-] (85. J. Kostka [-] ) , A. Ropek [-]

ŽK: 30. M. Moravec , 47. J. Fofoňka , 52. V. Štěpánek , 61. L. Chára - 38. T. Dušek , 49. A. Ropek .
Hráči zápasu: M. Wiesner - L. Chadima , T. Vrabec .
Místo: tráva. Rozhodčí: Sochor Tomáš - LUKÁŠEK Jiří, VAŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.